PEAK CREATIN XT (HI TEC CREATIN) - 240 капс.

Марка: PEAK
Цена:46.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер- креатинова формула за бързо покачване на чиста мускулна маса и сила
- усвоява се отлично, без да е необходима употребата на въглехидрати
- съдържа D-пинитол, който играе ролята на инсулогенен транспортер на креатина
- съдържа стероидни сапонини от гръцки сминдух (фенугрийк)
- отличен избор за спортисти и хора на ниско-въглехидратна диета, които искат да запазят или да увеличат своята чиста мускулна маса
 
HI TEC CREATINE, повече от всяка друга добавка, заслужава наименованието „Hi Tec” и „XS” (Xtra-Strong). Продуктът съдържа креатин монохидрат, който се индуцира в мускулните клетки посредством D-пинитол (инсулогенен транспортер, съдържащ ароматен екстракт), в резултат на което се постига максимално натрупване насила и чиста мускулна маса, при оптимално топене на мазнини. Благодарение на някои от нашите производствени тайни и трикове, свързани с физиология на храненето, успяхме силно да модулираме (без всякакви въглехидрати) отлагането на креатина в клетките. Hi-Tec Creatine се смята за една от най-ефикасните добавки за развиване насила и мускули. Опитът показва, че за няколко дни може да се постигне нарастване на силата с 20-30 % и увеличаване на мускулната маса (без мазнини) с няколко килограма.
 
Съдържащите се пинитол и сапонин (растителни екстракти), оптимизират усвояването на креатина и модулират наличието на тестостерон и инсулин, с което Hi Tec Creatine се доказа като най-силната креатинова добавка, която някога сме пускали на пазара под формата на капсули. Hi Tec Creatine е ULTRA продуктът за „softgainer”-а, който заради склонността си към затлъстяване, иска да избегне декстрозата и други въглехидрати, но въпреки това е решен да извлече максимален ефект от креатин монохидрата.

 

Начин на прием:

4-5 капсули около 30-60 минути преди тренировка и веднага след тренировка с около 300 мл вода. В почивен ден: 4-5 капсули сутрин на празен стомах, с около 300 мл вода.

 

Опаковка:

240 капсули

 

Количество в 1 доза:

4-5 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.