PEAK Creatin AKG -150капс.

Марка: PEAK
Цена:39.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерCRE-AKG е молекулно съединение на креатина с алфа-кето-аминокиселината alphaketoglutarate (AKG) и в момента се смята за най-ефективната форма на креатина. CRE-AKG е точно толкова стабилeн, колкото и алкалния креатин и се разтваря също толкова добре, както и креатин малат, цитрат и пируват.


CRE-AKG се усвоява прекрасно (изключително добре възприемащ се биологично), тъй като креатина се пренася чрез Алфакетоглутарата от червата в кръвта, респ. в клетките, и се получава максимално зареждане на мускулатурата с креатин, дори без инсулогенна транспортна матрица, като същевременно се избягват стомашно-чревните проблеми, наблюдаващи се при обикновения монохидрат.

AKG усилва ендогенното (вътреклетъчно) производство на глутамин (изключително важен за анаболните процеси и имунната система), като се свързва в мускулите, бъбреците и мозъка с (токсичния) амоняк и се превръща в глутаминова киселина.
По този начин се подобрява статуса на глутамин в организма и същевременно се отстранява амоняка, респ. повишава се дееспособността. Като важен итермедиатор в цикъла на Кребс (цикъл на лимонената киселина) AKG подобрява VO2 Max и снабдяването на мускулните клетки с енергия и така се превръща в повишаващ силите ергогеник.

* Най-ефективната креатинова форма в света
* Не се преобразува в креатинин
* По-добра резорбция
* По добър ATP (аденозин-трифосфат) синтез
* Подобрява силата и издръжливостта
* Повишава муслулния обем
* Витамин В-комплекс

 

Съдържание (5 капсули):

Креатин-Алфа-Кетоглутаратe 3180 mg
Ниацин (Витамин B3) 36 mg 200 %
Витамин B6 4 mg 200 %
Витамин B12 2 mg 200 %
 

Състав:

Creatine-alpha-ketoglutarate, collagen protein (capsula), separating agent: magnesiumstearate, nicotine acid amide, pyrodoxine-hydrochloride, cyanocobalamine.

 

Начин на прием:

Приемайте 4 капсули дневно (най-добре в края или след тренировката) с около 300 мл течност.

В нетренировъчни дни 4 капсули сутрин на гладно.

 

Опаковка:

150 капс.

 

Количество в 1 доза:

5капс.

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.