PEAK Alkaline Creatine - 240 капс.

Марка: PEAK
Цена:36.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерALKALYNE CREATINE (стабилизиран с алкали ph>12) - Тази алкална формула на креатина го предпазва от преобразуване (чрез стомашната киселина) в неефикасен, натоварващ организма креатинин.


По този начин той бива напълно абсорбиран от клетките (респ. МУСКУЛИТЕ), тъй като преминава непроменен през храносмилателната система. Alkalyne Creatine е предпочитаната форма от жените, защото не предизвиква задържане на вода под кожата и е перфектен за нисковъглехидратно хранене. Анаболният ефект се усилва посредством алкалната рецептура.

Установено е, че 95% от общото количество в тялото ни (под формата на монохидрат и фосфат) се съдържа в мускулната тъкан. Благодарение на по-големия запас на аминокиселината в клетките, мускулите могат да постигнат много по-голяма работоспособност, респ. по-бърз растеж и изграждане на чиста мускулна маса от обикновено.

Известно е също, че креатинът повишава снабдяването на организма с вода, което води до подпомагане на анаболното обкръжение и от своя страна се отразява добре на синтеза на нови протеини и свежда до минимум катаболните процеси. Когато този продукт се появи на пазара преди 10 години, той се превърна в сензацията при храненето на спортистите и струваше цяло състояние (преизчислено, около 300 евро/кг)!

* Стабилизиран с алкали ph>12
* Не се преобразува в креатинин
* По-добра резорбция
* По добър ATP (аденозин-трифосфат) синтез
* Подобрява силата и издръжливостта
* Повишава муслулния обем
* Витамин В-комплекс

 

Съдържание (5 капсули):

Кретин монохидрат 3.000 mg
Натриев хидроген карбонат 1.300 mg
Ниацин (Витамин B3) 36 mg 200 %
Витамин B6 4,0 mg 200 %
Витамин B12 2,0 ?g 200 %
 

Състав:

Creatine-monohydrate, sodium bicarbonate, collagen protein (capsul), lubricant: magnesium salts of fatty acids, niacinamide, pyridoxine hydrochloride, cyanocobalamine.

 

Начин на прием:

Приемайте 5 капс. Alkalyn Creatine   в края или след тренировката) с около 300 мл течност.
В нетренировъчни дни 5 капсули сутрин на гладно.

 

Опаковка:

240 капс. по 1000mg = 40 дози

 

Количество в 1 доза:

5 капс.

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.

5 капсули