Olimp ZMA - 120 капсули

Марка: Olimp
Цена:51.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 51.00

Продуктът представлява комбинация от ЦИНК и МАГНЕЗИЙ под формата на хелирани минерали и аминокиселини, което подобрява усвояването и удължава действието им в организма. Той е натурална нестероидна анаболна формула със силен антиоксидантен ефект.

Отделните субстанции са важни за всекидневната защита от окислителното въздействие на свободните радикали, които се увеличават по време на интензивно натоварване и стрес.

ZMA допринася за увеличаване на нивата на свободния тестостерон, IGF 1 (инсулиноподобен фактор) и хормона на растежа, които са най-анаболните хормони в човешкото тяло, отговорни за увеличаване на силата и обема на мускулите. Освен това допринася за по-дълбок и спокоен сън и предотвратява мускулните схващания.
 

Съдържание в 1 капсула (3 капсули):

Цинк 10 мг (30 мг)
Магназий 150 мг (450 мг)
Витамин B6 3,5 мг (10,5 мг)

 

Начин на прием:

1 доза /2 капсули за жени и 3 капсули за мъже/, преди лягане.
За най-добър ефект - на празен стомах и без други добавки или храни, съдържащи калций, тъй като той намалява усвояването и действието на цинка.
При тежки тренировки се препоръчва и употребата на 1 доза 1 час преди тренировка.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.