OLIMP PROTEIN BAR 64gr

Марка: Olimp
Цена:4.50 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 4.50
  • Вкусна, хрупкава консистенция
  • 20 г протеин в бар
  • Само 2 г захар
  • Не съдържа палмово масло

Това е един високопротеинов, хрупкав, лек бар с карамелов топинг, с аромат на фъстъчено масло, покрит с млечен шоколад. 

Тя  е вкусна закуска, която ще задоволи глада ви и ще осигури голяма част от протеина, когато имате нужда от него. Това е идеалното решение за тези, които искат да ядат нещо бързо и в същото време да осигурят голямо количество хранителни вещества.

Протеинови барове Olimp са чудесен източник на протеини. В допълнение към протеините, те също съдържат фибри. Във всеки бар има 5,4 грама фибри. Можете да го използвате като заместител на храната, когато нямате възможност да ядете пълноценна храна. Балансираното хранене и редовната консумация са в основата на диетата не само за спортисти, но и за хора, които се грижат за здравословния начин на живот. В ежедневието има ситуации, в които е невъзможно да се ядат всички планирани ястия. В такава ситуация идеалният бар ще бъде точо тозиr. 
 Удобен за съхранение, винаги можете да го носите със себе си. Можете да го вземете със себе си на велосипед, в планината, във фитнеса, на разходка. Баровете не изискват подготовка, просто се разопаковат и ядат.

 
Съдържание в 1 доза: 
Енергийна стойност  235Kcal    
Мазнини 11гр
, включително наситени мастни киселини 6.9гр
   
Въглехидрати, 18гр
включително захари, 2гр
включително полиоли 13гр
   
фибри 5.4гр    
протеин 20гр    
сол 0.37гр    
 
Други съставки:
Противослепващи агенти: микрокристална целулоза;  желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител: титанов диоксид), противослепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.
 
Начин на прием:
Вземете 1 -2 бара дневно съобразени с хранителния ви план.
 
Опаковка:
64g
 
Количество в 1 доза:
1 бар
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.