Olimp EAANABOL XPLODE - 520 гр.

Марка: Olimp
Цена:70.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 70.00Olimp EAANABOL XPLODE е продукт основаван на свободни, фармацевтично чисти форми на аминокиселини.

Съставът на AMINO EAAnabol Xplode се основава главно на екзогенни аминокиселини (ЕАА, л-левцин, л-лизин, л-валин, л-изолевцин, л-треонин, л-фенилаланин + л-тирозин, л-хистидин, л- цистеин + л-метионин, л-триптофан), които човешкото тяло не е в състояние само да произвежда. Ето защо те трябва да бъдат доставени от храната или под формата на хранителна добавка. Ако някоя от тези основни аминокиселини липсва, тя се превръща във фактор, затрудняващ синтеза на протеини в организма като по този начин се нарушава процеса на регенерация на мускулите. Съотношението между отделните екзогенни аминокиселини в AMINO EAAnabol Xplode се базира на данни определени, въз основа на средната дневна необходимост. Като се имат предвид обаче повишените изисквания при спортистите, продуктът е допълнително обогатен с верижно разклонени аминокиселини (BCAA) - със силен антикатаболен и анаболен ефект.

Л-глутамин запазва белтъчините в мускулните клетки и много ефективно намалява киселинното съдържание след тренировка. Л-аланин, участва във възстановяването на протеиновите структури на тялото, и е част от цикъла на преобразования в процеса на глюкогенеза, което от своя страна допълнително увеличава степента на възстановяване на енергийните ресурси на организма, чрез възстановяване на мускулния и чернодробен гликоген.

Използването на свободни форми на аминокиселините в продукта, значително увеличава скоростта на тяхното усвояване в кръвния поток, което намалява до минимум времето за постъпването им в организма. Добавените витамини от група B значително подобряват усвояването на аминокиселините в тялото.

Предназначение:
Комбинацията от висококачествени, фармацевтично чисти екзогенни аминокиселини, обогатени с верижно разклонени аминокиселини (BCAA), глутамин, аланин, и витамини от група В, са от изключително значение по време на тренировка и по време на след- тренировъчното възстановяване. Продуктът е създаден специално за активни хора, спортисти и вегетарианци, с цел да обогати диетата с аминокиселини.
 

Съдържание в 1 доза (13 гр):

Калории 0,1 kcal / 0,4 kJ
Протеин 0 г
Въглехидрати 0,1 г
от които захари 0,1 г
Мазнини 0 г
От които наситени 0 г
Фибри 0 г
Натрий 0,02 г

Общо аминокиселини:* 9370 мг
от които:

EAA Mtrx: 6360 мг
Л-леуцин 1560 мг
Л-лизин 1200 мг
Л-валин 1040 мг
Л-изолеуцин 800 мг
Л-треонин 600 мг
Л-фенилаланин 600 мг
Л-метионин 400 мг
Л-триптофан 160 мг

EAA Support: 2010 мг
Л-глутамин 700 мг
Л-тирозин 400 мг
Л-хистидин 400 мг
Л-аланин 350 мг
Л-цистеин 160 мг

EXTRA BCAA: 1000 мг
Л-леуцин 440 мг
Л-валин 310 мг
Л-изолеуцин 250 мг
Ниацин 4,8 мг (30% RDA**)
Витамин B6 0,5 мг (36% RDA**)
 

Начин на прием:

13 грама = 2 плоски супени лъжици или една мерителна лъжица се разтварят в 150 мл вода. В тренировъчен ден една доза преди и след тренировка. В нетренировъчен ден една доза преди хранене. Консумирайте веднага след приготвяне.

 

Опаковка:

520 г

 

Количество в 1 доза:

13 г = 1 мерителна лъжица или 2 плоски супени лъжици
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.