OLIMP DAA EXTREME PROLAST BLOCK 60TABS

Марка: Olimp
Цена:29.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 29.00
OLIMP  DAA EXTREME PROLAST BLOCK  Д-АСПАРАГИНОВА КИСЕЛИНА 60 таблетки 
 
Усъвършенстван продукт, стимулиращ производството на тестостерон. В същото време жизнеспособна алтернатива на изключително вредните анаболно-андрогенни стероидно подобни добавки .
В днешно време почти всички спортове, основаващи се на силата или скоростта на тренировките, директно свързват резултатите от тях с нивото на тестостерон в организма. 
За съжаление, един общ недостатък на продуктите, насочени към повишаване на нивото на мъжки андрогени, е едновременното повишаване на нивата на естроген (увеличаващата се активност на ароматазния ензим), което от своя страна стимулира отделянето на пролактин от хипофизната жлеза. По този начин ефектът им може да бъде сравнен с меч с две остриета, който носи повече отрицателни отколкото положителни ефекти, особено при хора, чувствителни към пролактин или генетично определеното му увеличено производство.
Ако принадлежите към групата хора с генетично определено високо ниво на пролактин, DAA Xtreme PROLACT-BLOCK е идеален за Вас!
Негативните последици от повишените нива на пролактин включват по-специално понижаване нивата на тестостерона при мъжете, което също е в резултат от намаляването на секрецията на гонадотропните хормони (LH, FSH) чрез намаляване на нивото на GnRH. Това може да доведе до еректилна дисфункция, както и до постоянен хипогонадизъм, да не говорим за незабавно понижаване нивото на тестостерон, либидо, влошаване на настроението, тренировъчните способности и степента на възстановяване, а оттам и напредъка в тренировките.
DAA Xtreme PROLACT-BLOCK е хранителна добавка под формата на таблетки, комбинация от синергично действащи биоактивни компоненти, които подпомагат функционирането на човешкото тяло. Предназначена е за хора, които провеждат развлекателни, любителски и професионални тренировки, за да формират своя тренировъчен капацитет, ефективност и да поддържат качествена мускулна маса.
Основното активно вещество, което има невероятен анаболен ефект, D-аспарагинова киселина е уникална съставка с много положителни ефекти: като невротрансмитер, ускорява предаването на нервните импулси от мозъка към мускулите, но също така действа върху някои части на мозъка, поради което са налице увеличаване на тестостерона, хормона на растежа и други важни анаболни хормони. Научните доказателства сочат, че редовното приемане на това съединение подобрява ендогенния метаболизъм, стимулира формирането на мускулната маса и повишава издръжливостта. Всяка доза (2 таблетки) от хранителната добавка DAA Xtreme PROLACT-BLOCK съдържа 3200 мг L-аспаргинова киселина, което е достатъчно да активира по-горе описаните ефекти.
 
В допълнение продуктът е обогатен с:
витамин В6, който ускорява абсорбцията на съставките, подобрява храносмилането, регулира хормоналната активност;
витамин Е - естествен антиоксидант, подобрява възстановяването;
цинк - важен минерал, участващ в анаболитните процеси и увеличаващ производството на полови хормони, поддържа нормалните нива на тестостерон в кръвта. Научните изследвания доказват, че той е инхибитор на пролактина.
Благодарение на удобната форма - таблетки и липсата на странични ефекти, DAA Xtreme PROLACT-BLOCK набира популярност сред спортисти на всички нива. Опитайте и оценете високото й качество!
 
Ползи:
 
Изгражда мускулите;
Повишва нивата на тестостерон;
Увеличава нивата на лутеинизиращия хормон (LH) с повече от 30%;
Намалява мазнините;
С бърз ефект;
За амбициозни атлети.
 

Съдържание в 1 доза( 2Таблетки)

D-аспарагинова киселина - 3200 мг;
Витамин Е - 15 мг;
Витамин В6 - 4,2 мг;
Цинк - 15 мг.

Съдържа още : 82% D-аспарагинова киселина, пълнител - изомалт; стабилизатор - хидроксипропил метил целулоза; цинков бисглицинат, DL-алфа-токоферилацетат (вит. Е), глазиращ агент - полиетилен гликол; анти-слепващ агент - магнезиеви соли на мастни киселини, пиридоксин хидрохлорид  (витамин В6).
 

 

Начин на прием:

 2 таблетки дневно по време на хранене, с голямо количество вода.

Опаковка:

60табтлетки

 

Количество в 1 доза:

2таблетки
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.