Olimp CREATINE 1000 - 300 таблетки

Марка: Olimp
Стара цена:
37.90 лв.
Цена:32.22 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерКреатин монохидрат на таблетки по 1000 мг. В мускулите креатинът се свързва в креатинфосфат, от който се произвежда АТФ. АТФ е първият източник на енергия по време на високоинтензивни натоварвания. Действието на продукта е подобрено с добавянето на сорбитол, който е отговорен за подобрения транспорт на креатина до мускулите. Високата концентрация на креатин стимулира протеиновия синтез и предпазва мускулите от разграждане.
 

Съдържание в 1 доза от 5 таблетки:

Калории 54,5 kJ / 13 ккал
Протеин 0 г
Въглехидрати 2,7 г
Мазнини 0,25 г
Креатин монохидрат 5000 мг
 

Начин на прием:

Първите 5 дни - зареждаща фаза от 4 дози дневно /преди закуска, преди и след тренировка и между храненията/, след това - 1 доза дневно /след тренировка/ с много течности /вода,плодов сок и др./. За по-добър ефект се препоръчва употреба съвместно с CARBO и/или D-RIBOSE.

 

Опаковка:

300 таблетки

 

Количество в 1 доза:

5 таблетки
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.