Olimp Collaregen - 400 gr

Марка: Olimp
Стара цена:
46.00 лв.
Цена:34.50 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерOLIMP Collaregen - този продукт съдържа Колаген - основен компонент на съединителната тъкан, и иновативен, силно резорбируем микрокапсулиран Витамин С (PureWayC ®), който допринася за образуването на колаген, нормалната функция на хрущялите и костите. Освен това, в състава са включени Манган и Мед под формата на аминокиселинни хелати Albion®, които също стимулират образуването на съединителна тъкан.
 
Продуктът е предназначен за хора, които се грижат за тяхната съединителна тъкан и искат да я поддържат в добро състояние. Препоръчва се и за хора, изложени на натоварвания на опорно двигателния апарат, вследствие на физически упражнения и при наднормено тегло.
 
 
Съдържание в 5/10 gr :
 
Vitamin C (Pure Way-C®) 40 mg (50%*)/ 80 mg (100%*)
Albion® amino acid chelate 1,9 mg/ 3,8 mg
Manganese of which manganese 0,3 mg (15%*) / 0,6 mg (30%*)
of which copper 1,5 mg/3 mg
Albion® amino acid chelate 150 μg (15%*) / 300 μg (30%*)
 
Състав: 
collagen, malic acid, citric acid - acidity regulators, maltodextrin - bulking agent; aromas, microencapsuled L-ascorbic acid – vit. C,; sodium cyclamate, sucralose, – sweeteners; manganese bisglycinate (Albion® manganese amino acid chelate), copper bisglycinate (Albion® copper amino acid chelate); colours: beta-carotene (for orange flavour), riboflavin (for lemon flavour), carmine (for grapefruit and cherry flavours).
 
Начин на прием:
Приемайте 2 пъти по 5 грама дневно или 1 път по 10 гр, разтворено във 150-200 мл вода, на гладно поне 20-30 мин преди храна
 
Опаковка:
400 гр
 
Количество в 1 доза:
5 гр
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.