Olimp CARBONOX (чисти въглехидрати) - 1000 грама

Марка: Olimp
Стара цена:
17.00 лв.
Цена:14.45 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер

Carbonox ™ - уникална композиция въз основа на най-ефективните източници на въглехидрати.

Carbonox ™ се базира на комбинация от въглехидрати, избрани прецизно според профила и скоростта на усвояване на монозахаридите в кръвния поток. Съотношението на въглехидрати с висок (глюкоза), среден (малтодекстрини) и нисък (изомалтулоза) гликемичен индекс – осигурява стабилно насищане на кръвта с енергийни съставки за период от 2 часа от момента на приема на препарата.

Универсално приложение - преди, след и по време на тренировка. Високото съдържание на изомалтулоза и малтодекстрини поддържа стабилно нивото на инсулин по време на тренировка като в същото време гарантира стабилна доставка на енергия, необходима за работата на мускулните клетки.

Силното насищане на кръвта с монозахариди е необходимо, след тренировка. Доставката на лесно усвоими съставки осигурява максимално регенериране базирайки се на 'анаболния прозорец' (20-40 минути след края на тренировка). Използването на изомалтулоза осигурява по-ефективно възстановяване на ресурсите на гликоген, глюкоза и фруктоза в черния дроб и мускулите.

Carbonox ™е обогатен с Л-аргинин, чието действие е особено ефективно за повишаване на производството на азотен окис, засягащ разширяването на кръвоносните съдове, което води до увеличен приток на кръв до мускулите, а от там до по-ефективно снабдяване на мускулите с кислород, анаболни хормони и хранителни вещества.

Комплексът от 12 витамина значително повишава усвояването на въглехидратите и засилва метаболизма. В допълнение, силно антиоксидантното действие на витамините спира структурните увреждане на мускулните клетки и в същото време ускорява тяхното регенериране на молекулярно ниво.

Предназначение:
Carbonox ™ се препоръчва за лица подложени на интензивно физическо натоварване, нуждаещи се от максимално ефективна енергийна добавка преди тренировка и постигне възможно най-бързо на максимална свръхкомпенсация на енергията след тренировка.

За да се засили ефективността на тренировката, Carbonox ™ идеално се комбинира с Creatine Magna Power ®, BCAA Xplode ™ или AAKG Extreme Shot ™.
За да се ускори възстановяването и растежа на телесната маса след тренировка е необходимо Carbonox ™ да се комбинира с протеинов източник например, Mega strong protein ™ или Whey protein complex 100% ®.
 

Съдържание в 1 доза - 50 гр:

Калории 794,2 kJ / 190 ккал
Протеин 0 г
Въглехидрати 47,5 г
от които захари 12,5 г
Мазнини 0 г
от които наситени 0 г
Фибри 0 г
Натрий 0 г
Л-аргинин 500 мг

Витамини
Витамин C 16 мг (20%*)
Виацин 3,2 мг (20%*)
Витамин E 2,4 мг (20%*)
Пантотенова киселина 1,2 мг (20%*)
Витамин B6 0,3 мг (20%*)
Витамин B2 0,3 мг (20%*)
Витамин B1 0,2 мг (20%*)
Биотин 10мкг (20%*)
Витамин A 160 мкг (20%*)
Фолиева киселина 40 мкг (20%*)
Витамин D 1 мкг (20%*)
Витамин B12 0,5 мкг (20%*)

Минерали
Калций 87,5 мг (11%*)
Магнезий 40 мг (11%*)
Желязо 6 мг (43%*)
Манган 1 мг (50%*)
Йод 37,5 мкг (25%*)
Хром 37,5 мкг (94%*)
Молибден 3,7 мкг (7,5%*)
Селен 3,7 мкг (6,8%*)
** изомалтулоза е източник на глюкоза и фруктоза.
*%RDA – процент от препоръчителния дневен прием.
 

Начин на прием:

2-4 порции дневно в зависимост от честотата и интензивността на тренировките и телесното тегло – преди, по време и след тренировка. Добавете 1 порция / 50 г = 3 мерителни лъжици / към 100 мл вода.

 

Опаковка:

1000 гр

 

Вкусове:

ананас, грейпфрут, лимон, ягода, портокал

 

Количество в 1 доза:

50 гр
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.