Olimp BCAA MEGA CAPS 1100mg - 300 капсули

Марка: Olimp
Цена:81.50 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 81.50

BCAA MEGA CAPS представлява верижноразклонени аминокиселини (BCAA) под формата на таблетки.

Всяка таблетка съдържа 1100 мг л-изолевцин, л-валин и л-левцин.

Верижноразклонените аминокиселини са екзогенни субстанции, което означава, че те не се синтезират в тялото и трябва да бъдат доставени с храната. Те съставляват 35-40% от мускулния протеин и са от особена важност, тъй като осигуряват енергия и, същевременно, предпазват мускулите от разграждане. Известно е, че ускоряват изгарянето на подкожните мазнини и участват в метаболизма на въглехидратите, като ги пренасочват в процеса на изгаряне, т.е. не се складират в мастните депа. Те са от най-голяма полза по време и след интензивно физическо натоварване и по време на диета, тъй като тогава запазват аминокиселините и гликогена в мускулите и подобряват азотния баланс в организма.

BCAA се използват като средство за преодоляване на катаболизма по време и след тренировка и по време на диети за отслабване. Повишава издръжливостта и силата по време на натоварване, спомага за изгарянето на подкожните мазнини.
 

Съдържание в 1 доза в 3 капсули:

Калории 64,4kJ/ 15,4 ккал
Протеин 3,8 г
от който: BCAA 3,3 г
от който: * Л-леуцин 1,65 г
* Л-валин 0,825 г
* Л-изолеуцин 0,825 г
Въглехидрати 0,06 г
Мазнини 0,0 г
Вит В6 0,78 мг (39 % RDA**)

 

Начин на прием:

1 доза 2-3 пъти дневно /преди, след тренировка и вечер преди лягане/.

 

Опаковка:

300 капсули

 

Количество в 1 доза:

3 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.