Nutrend CREATINE ETHYL ESTER - 120 таб.

Марка: Nutrend
Цена:41.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерCREATIN ETHYL ESTER (CEE) е специална форма на креатин – естерифициран креатин, който осигурява по-добра стабилност, висока ефективност и усвояване. Благодарение на способността да се разтваря във вода, CEE не задържа вода и не предизвиква втвърдяване на мускулите.  Целта е да се осигури бърза подкрепа на мускулните тъкани. Транспортът към клетките е по-ефективен в сравнение със старите форми на креатин. Най-нови проучвания показват, че CEE има с 30-40 пъти по-голяма ефективност. Сравнен с креатин монохидрат, същия ефект се постига с наполовина по-малък прием. Ефектите на CEE се усилват с добавянето на алфа-липоева киселина (повишена енергия и ускорено възстановяване на организма) и витамин B6, който играе важна роля в създаването на енергия и изграждане на мускулен протеин.

 
Предназначен за: спортисти, занимаващи се със спорт за бързина и издръжливост. Подобряване на силата, динамиката и експлозивността. Увеличаване на издръжливостта. За спортисти, които искат да увеличат силата, без радикални промени в обема на мускулната маса. Възстановяване на енергията. Увеличаване обема на качествената мускулна маса без задържане на вода в мускулите. Ускоряване на възстановяването.
* Не задържа вода в мускулите и не предизвиква втвърдяване и вдэрвяване на мускулите
* Алфа-липоева киселина за подобряване производството на енергия, висок антиоксидантен капацитет
* Добавка на витамин B6 – пиридоксин
* Не предизвиква храносмилателни проблеми, спазми или дехидратация 
 

Съдържание в 1 доза (3 капс.):

Creatine ethyl ester HCl  1 500 mg
Α-lipolic acid  10,2 mg
Vitamin B6 1,5 mg = 36 % rdd
 

Начин на прием:

Препоръчителен прием: за подобряване на тренировката – основно като скорост и сила, както и за растеж на мускулна маса: 3-6 таблетки 45-60 минути преди тренировка. За ускоряване на възстановяването: 3-6 таблетки малко след края на тренировката.

 

Опаковка:

120 таблетки

 

Количество в 1 доза:

3-6 таблетки
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.