Nutrend COMPRESS VOLCANO - 120 капс.

Марка: Nutrend
Цена:71.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNutrend COMPRESS VOLCANO e модерен, работещ NO стимулатор!

Топ продукт от ново поколение. Уникална комбинация от подбрани функционални субстанции за максимална стимулация на мускулната сила, енергия и растеж на мускулна тъкан. Това е синергична комбинация от най-добрия и доказан с годините опит от западния свят с уникални стандартизирани екстракти от билки, които подобряват адаптацията, използвани в традиционната източна руска медицина.
COMPESS VOLCANO е не само стимулант за производството на азотен окис (NO), но е също и функционален елемент, който осигурява максимално продължителен ефект и прави употребата на всички вещества, приети от мускулите по-ефективна. Това подпомага не само растежа на мускулна маса, но също и забавя мускулна умора, която настъпва след тренировка. Базата на продукта е Russian Adaptogen Matrix и No System Factors.
 
Предназначен за: Спортисти, които искат да тренират наистина здраво и да имат необходимата за това сила и енергия. 
 

Съдържание в 1 доза (4 капс.):

L-Arginine 1100 mg
L-Arginine-alpha-ketoglutarate 688 mg
L-Citruline malate 524 mg
L-Glutamine 496 mg
Siberian Ginseng Extract 392 mg
Rhodiola rosea extract 112 mg
Rhaponticum carthamoides extract 88 mg
 

Начин на прием:

За поддържане на мускулна маса: 4 таблетки 30 минути преди тренировка и 2 таблетки след тренировка. За увеличаване на тренировъчната интензивност и обем-6 таблетки 30 минути преди тренировка. За по-бързо и качествено възстановяване – 4 таблетки веднага след тренировка. Максимален прием 6 таблетки дневно.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

4 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.