NUTREND Acceler - 60 таблетки

Марка: Nutrend
Цена:36.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерПродукт предназначен за подобряване на спортните резултати, стимулиране на кръвния поток към мускулите, транспортирането на хранителните вещества към клетките. Съдържа три-компонентна формула с активни съставки (АAKG, L-Цитрулин малат, gynostemma pentaphyllum) и L-Аргинин, който помага за продукцията на азотен окис (NO) - ключов за вазодилатацията (повече кръв и въздух до работещите мускули по време на физически натоварвания).
 

Съдържание в 1 доза (4 табл.):

Energy value 49.5 kJ/12 kcal
Fat 0 g
of which saturated fatty acids 0 g
Carbohydrate 0.1 g
of which sugars 0 g
of which polyols 0.1 g
Fibre 0.7 g
Protein 2.5 g
Salt 0 g
L-arginine-alpha-ketoglutarate 2 g
L-citrulline malate 1 g
Gynostemma pentaphyllum extrac 0.1 g
 

Начин на прием:

При физическо натоварване с продължителност до 60 минути – 2 таблетки, приблизително 45 минути преди тренировка. При натоварване с продължителност над 60 минути – 2 таблетки, 45 минути преди упражнение и още 2 таблетки по средата на натоварването. Максималният дневен прием е 4 таблетки.

 

Опаковка:

60 таблетки

 

Количество в 1 доза:

4 таблетки

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.