NOW Foods Water Out - 100 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
45.00 лв.
Цена:38.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер 

Water Out - добавка натурален диуретик е билков продукт, който подпомага изхвърлянето на излишната вода в тялото (диуретик). В състава на продукта влиза витамин B6, тъй като в по-високи дози играе ролята на силен диуретик.
 
Мечото грозде (Uva Ursi) притежава противовъзпалително, антисептично, диуретично и укрепващо действие. То е също и изключителен източник на веществото арбутин, което притежава силно диуретично действие.
 
Глухарчето (Dandelion) има леко диуретично действие. То стимулира секрецията на жлъчен, стомашен и панкреатичен сок и като цяло благоприятства действието на чревната перисталтика.
 
Златникът (Goldenrod) помага при възпаление на пикочните пътища, артрит, възпалено гърло, настинки и грип.
 
Хвойната (Juniper) се използва за профилактика на различни заболявания на пикочоотделителната система, на бъбреците, при подагра и брадавици. Тя се използва главно за изхвърляне на пикочната течност от тялото. 
 
Water Out - добавка натурален диуретик е безопасен и ефективен продукт за извеждане на излишната вода от организма. Water Out - добавка натурален диуретик e подходящ за предсъстезателна подготовка, както и при възпалителни заболявания на пикочния мехур и пикочните пътища, камъни в бъбреците.

 

Съдържание в 1 доза (2 капсули):

 

Билки
Bladderwrack 50 мг
Глухарче (Dandelion) 120 мг
Златник (Goldenrod) 120 мг
Мечо грозде 200 мг
Хвойна (Juniper) 100 мг
Витамини
Витамин B-6 25 мг 1250%
Зелени Храни
Buchu 100 мг
Минерали
Калий (from Potassium Chloride) 99 мг 3%


Други съставки:

Целулоза, оризово брашно, магнезиев стеарат и стеаринова к-на. Целулоза, оризово брашно, магнезиев стеарат и стеаринова к-на. 

Начин на прием:

Приемайте 2 капсули 2 пъти дневно, с хранене или чаша вода

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.