NOW Foods Super Colostrum - 500 мг - 90 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
65.00 лв.
Цена:48.75 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50.00лв фиксирана цена на доставка 6.00 лв.
NOW Foods Super Colostrum - Коластра с Билки е комплексна формула на NOW, която комбинира Коластра от Биволско мляко с комплекс от имуностимулиращи билки, които правят формулата мощно средство за подсилване на имунната система и противодействие на заболяванията и вредната активност на външни микроорганизми върху клетките.
 
NOW Foods Super Colostrum   - Коластра с Билки съдържа в основата си Коластра, първата млекоподобна субстанция, която се отделя от млечните жлези на кравите след раждане. Колстрата е вид протеин, който е богат на имуноглобулините IgG, IgM и IgA, които са важни имунни протеин, както за животни, така и за хората. Колстрата е богата още на лактоферини, полипептиди съдържащи пролин и б-витамини. Коластра спомага на тялото да произвежда анти-тела и подсилва имунната система и защитните сили в максимална степен.
 
NOW Foods Super Colostrum  - Коластра с Билки е обогатен и с допълнителен комплекс от билки, който включва Елеутеро, Екстракт от Маслинови листа, Астрагал и арабиногалактани от дървото лиственица. Елеутерококът подсилва жизнените сили на тялото, както и помага на организма да отговаря на стреса и натоварванията. Астрагал има адаптогенни стойства, подсилва имунната система и често е наричан натурален антибиотик. Маслиновите листа и лиственицата подсилват имунната система и противодействат на вирусните заболявания.
 
* Подържа клетъчната функция
* Силен имунен стимулатор
* Стимулира растежа
* С добавени билки за подсилване на имунната система
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Dried Bovine Colostrum 1000 мг
Olive Leaf Extract (Olea europaea)(min. 18% Oleuropein) 200 мг
Астрагал (корен) 100 мг
Сибирски женшен 100 мг
Larch Arabinogalactan (ImmuneEnhancer™) 200 мг
 
Въглехидрати 1 г 1%
Калории 5 ккал
Протеин 0.5 г 1%
Фибри 0.5 г 1%
Мастни Киселини
Холестерол 2 мг 1%
Минерали
Калий 7 мг 1%
Калций 9 мг 1%
Натрий 4 мг 1%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 
Други съставки:
Целулоза, малтодекстрин, магнезиев стеарат и силиций.
 
Не съдържа:
Захар, сол, мая, пшеница, глутен, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. 
 

Начин на прием:

Приемайте 2 капсули, 2-3 пъти дневно, преди хранене. 

 

Опаковка:

90 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.