NOW Foods St. John`s Wort 300 мг - 100 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
39.00 лв.
Цена:33.15 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер *Преодоляване на депресия
 *Преодоляване на стрес и превъзбуждане
 *Ускоряване на оздравителните процеси
 *Заздравяване на рани и разкъсани тъкани
 
Жълт Кантарион - St. Johns Wort е билка, която е привлякла интереса на знахарите още през първи век. Жълт Кантарион - St. Johns Wort е диуретик, подсилва оздравителните процеси, подпомага при нарушения в менструалния цикъл при жени. 
 
С течение на времето се оказва, че Жълт Кантарион - St. Johns Wort притежава други забележителни, даже и мистични свойства. Името й произлиза от поверието, че свойствата на тази билка са най-ефективни ако се събира на 24 Юни, денят на Свети Йоан.  
 
Жълт Кантарион - St. Johns Wort се използва за заздравяване на рани, особено при разкъсвания на тъканта и увредени нерви. Жълт Кантарион - St. Johns Wort има диуретично, адстрингентно и леко успокоително свойство. 
 
Най-интересното е, че подновения интерес към билката Жълт Кантарион - St. Johns Wort през последното десетилетие се дължи на факта, че тя е в основата на множество билкови продукти за преодоляване на превъзбуждане и депресия. Тайната на Жълт Кантарион - St. Johns Wort се дължи на химичните съставки на билката. Две от съставките хиперицин (hypericin) и псевдохиперицин (pseudohypericin) се считат за причината за психоактивните свойства на тази билка. В допълнение, Жълт Кантарион - St. Johns Wort съдържа множество флавоноиди със странни и стряскащи имена като каемфрол (kaempferol), куерцетин (quercetin), куерцитрин (quercitrin), изокуерцитрин (isoquercitrin), аментофлавон (amentoflavone), лутеолин (luteolin), мирицетин (myricetin), хиперин (hyperin), хиперозид (hyperoside), рутин (rutin), както и хиперфорин (hyperforin) и адхиперфорин (adhyperforin)
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

St. John's Wort Extract (Hypericum perforatum) (Част от стъблото и цветовете) (min. 0.3% Hypericin)
/Жълт Кантарион/ - 300 mg
 
 
Други съставки:
Оризово брашно и желатин 
 
Не съдържа:
Захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. 
 

Начин на прием:

Една капсула, 3 пъти дневно с храна

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.