NOW Foods Silica complex (Силициев комплекс) - 90 табл

Марка: NOW Foods
Стара цена:
38.00 лв.
Цена:32.30 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер *За здрави кости и стави
 *Подобряване структурата на кожата, косата и ноктите
 *Срещу остеопороза
 *Забавяне на стареенето
 *Подсилване на имунната система
 
Silica - Силиций е вещество, познато още като силикон. Това е продукт, съдържащ органично чистата форма на силикон, който се извлича от растението хвощ. 
 
Silica - Силиций се грижи за добрата костна и ставна структура, както и за здравината на ноктите и косата. В продукта се съдържат още калций, цинк, манган и бор, които подпомагат нормалното развитие на костите и зъбите и предпазват от остеопороза. 
 
Silica - Силиций проявява благоприятен ефект върху клетъчния метаболизъм и клетъчното формиране. Silica - Силиций е органичен минерал, който успешно забавя процесите на стареене на организма, подобрява структурата и устойчивостта на кръвоносните съдове и стимулира имунната система. Екстрактът от хвощ (съдържащ и активната съставка на продукта – силикон) е важен за очите и гърлото. Silica - Силиций е силно стрингентно вещество и помага при заздравяването на външни и вътрешни рани.
 
Състав в 1 табл:
 Билки
Avena Sativa 100 мг
Horsetail Extract (Equisetum arvense) 500 мг
Минерали
Бор 1 мг
Калций 50 мг 5%
Силика 40 мг
Манган 2 мг 100%
Цинк 5 мг 33%
 
 
Начин на прием:
Приемайте 1 табл. 2-3 пъти дневно с храна

 

Опаковка:

90 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 табл

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.