NOW Foods Red Clover 425 мг /Червена Детелина/- 100 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
25.00 лв.
Цена:21.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер *425 мг в доза
 *Подържа здравословни нива на естрогена
 *Богато съдържание на изофлавони
 
Червена Детелина - Red Clover е цвете, което се среща в Западна Европа, Великобритания и Северна Америка. Червена Детелина - Red Clover съдържа в екстракта си група от фитоестрогени, наричани Изофлавони. Фитоестрогените намиращи се в Червена Детелина - Red Clover са със структура наподобяваща тази на човешкият естроген. 
 
Изследванията показват, че изофлавоните може да действат и като анти-естрогени. Четирите главни изофлавона, намиращи се в Червена Детелина - Red Clover спомагат за подържането на здравословни нива на естрогена при жените в период на менопаузата. Четирите главни естрогена в Червена Детелина - Red Clover са Генистеин, Биоханин А, Диадзеин и Формонетин.
 

Съдържание в 2 капсули:

Red Clover Blossoms (Trifolium pratense)(Flower)/Червена Детелина цветове/ 750 mg
 
Други съставки:
Gelatin (capsule) and magnesium stearate (vegetable source)
 

Начин на прием:

Приемайте 2 капсули, 2-3 пъти дневно. Добре е да приемате продукта, заедно с други продукти на Now foods - Soy Isoflavones и Detox Support.

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.