NOW Foods PABA 500 mg 100 caps

Марка: NOW Foods
Стара цена:
30.00 лв.
Цена:25.50 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер* Силен антиоксидант
* Дълголетие за кожата и косата
* Забавя побеляването на косата
* Забавя стареенето на кожата
* Помага при заболявания на кожата


ПАБА (PABA) (Para-aminobenzoic acid – PABA или Парааминобензоена киселина) е съставка, която притежава силни антиоксидантни свойства. ПАБА (PABA) защитава тялото от цигарен дим и други вредни токсични субстанции, които увреждат клетъчните структури. ПАБА (PABA) подобрява структурите на кожата и косата, предотвратява състаряването на кожата, косопад и кожни заболявания като болест на Пейрон, склеродерми и редица други. ПАБА (PABA) забавя побеляването на косата с възрастта, тя също така е особено полезна при профилактика на витилиго – състояние, което причинява обезцветяване на кожата.

ПАБА (PABA) повишава ефекта на кортизона, също така предотвратява и намалява образуването на абнормална фиброзна тъкан. ПАБА (PABA) действа като коензим при разграждането и оползотворяването на белтъчините, като по този начин тя осигурява доброто състояние на храносмилателната система. ПАБА (PABA) участва в образуването на Фолиева Киселина (Folic Acid), както и при формирането на червените кръвни клетки (еритроцити).

ПАБА (PABA) се използва като важна съставка в лосиони срещу изгаряне, защото е ефективен щит срещу ултравиолетовите лъчи на слънчевата светлина, които атакуват и състаряват кожата.

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

PABA (Para-aminobenzoic acid) 500 мг

Други съставки:

Силиций, Желатин (капсула), Магнезиев Стеарат.

Не съдържа: Захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица , яйчен белтък, ракообразни и консерванти.

Начин на прием:

Приемайте една капсула дневно с храната.

Опаковка:

100 капсули

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.