NOW Foods Natural Resveratrol - 60 капсули

Марка: NOW Foods
Цена:47.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер- Мощен антиоксидант

- Забавяне процесите на стареене
- Стимулиране на имунната система
- Унищожаване на вредните свободни радикали и токсини
 
Ресвератрол e полифенол, който се среща в естествен вид в природата и се извлича от обвивката на червено грозде, определени дребни безкостилкови плодове и други растения. Научни изследвания потвърждават силните му антиоксидантни свойства и благоприятната му функция върху сърдечно-съдовата система посредством разнообразни механизми.
 
Ресвератрол е мощен антиоксидант, който спира действието на вредните свободни радикали, които са унищожителни за клетките. Ресвератрол притежава също и противоракови свойства и забавя стареенето. Ресвератрол е сравнително нов продукт на пазара, но несъмнено се превръща в един от най-силните и търсени антиоксиданти.
 
Ресвератрол е полезен и подсилва сърдечно-съдовата система, намалява риска от сърдечен удар, предпазва от карциногени, намалява вредните последствия от радиацията, предпазва вътреклетъчните процеси, предпазва клетките на мозъка и нервната система от деградация, предпазва от натрупване на млечна киселина в клетките, унищожава токсини и вредни агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси.
 
Ресвератрол е полезен за метаболизма, повишава нивата на антиоксидантите в тялото, регулира нивата на холестерола в „здравословната зона”, енергизира и тонизира тялото.
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Grapeseed Extract (min 90% Polyphenols)(Vitis vinifera) 100 мг
Green tea extract 200 мг
Polygonum Cuspidatum (Trans-Resveratrol 50%) 200 мг
Екстракт от Червено Вино (Red Wine) 200 мг
 
Други съставки:
Целулоза, магнезиев стеарат и силиций.
 

Начин на прием:

Една доза дневно.

 

Опаковка:

60 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.