NOW Foods L-Proline 500mg - 120 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
45.00 лв.
Цена:38.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер
Л-Пролинът е заменима аминокиселина, което означава че човешкото тяло може да я синтезира самостоятелно при определени условия.

L Proline участва в производството на колаген. Това е градивен протеин, който присъства в съединителната тъкан, сухожилията, ставите, костите и васкулатурата (вени и артерии).

При прием на Л-Пролин е добре да се увеличи и приема на витамин C, тъй като той увеличава действието му многократно. Л-Пролинът подобрява тъканната структура на кожата, като образува колаген и намалява разпадането му в процеса на стареене.

L proline спомага за заздравяване на ставите и хрущялите, сухожилията и сърдечния мускул. Л-Пролинът взаимодейства с витамин С, с което допринася за изграждането на здрава съединителна тъкан.

За вегетарианци или хора, подложени на диети с ниско съдържание на протеини, е препоръчително да добавят Л-Пролин към хранителния си режим.
 

Съдържание в 1 доза:

L-Proline 1.0 g (1,000 mg)
 

Други съставки:

Cellulose (capsule), Stearic Acid (vegetable source) and Silica. Vegetarian/Vegan Product.
 

Начин на прием:

Приемайте 2 капсули 1-2 пъти дневно на гладно.
 

Опаковка:

120 капс. Х 500 мг.
 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

Бр.дози в 1 опаковка

60 дози
 

Внимание:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.