NOW Foods Kre-Alkalyn 750 мг - 240 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
105.00 лв.
Цена:89.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер- Буферирана форма на креатин с алкали

- Без страничните ефекти на монохидрата
- 10 пъти по-ефикасен от монохидрата
- Не задържа вода
- Не е нужен прием с прости въглехидрати
 
Kre-Alkalyn - Кре-Алкалин представлява буферирана форма на креатин с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Kre-Alkalyn - Кре-Алкалин омекотен креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Kre-Alkalyn - Кре-Алкалин е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система.
 
Kre-Alkalyn - Кре-Алкалин е повече от 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми. Освен това с Kre-Alkalyn - Кре-Алкалин се избягва натрупването на вода в организма. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Kre-Alkalyn® Buffered Creatine Monohydrate 1500 мг
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 

Начин на прием:

При Kre-Alkalyn не са нужни зареждащи фази, прием с бързи въглехидрати, не се неутрализира от кофеина.Препоръчителните дози са между 1,5 и 3 грама на ден. Ние препоръчваме прием от 1,5 грама преди и след тренировка и 1,5 грама в нетренировъчните дни.

 

Други съставки:
Желатин, целулоза, силиций и магнезиев стеарат. 
 
Не съдържа:
Захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. 
 

Опаковка:

240 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.