NOW Foods Immune Renew (Имуностимулатор) - 90 VCaps

Марка: NOW Foods
Цена:56.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер

NOW Immune Renew е МОЩЕН ИМУНОСТИМУЛАТОР, съдържащ стандартизиран екстракт от Астрагал и висока концентрация на Бета-Глюкани(Beta-Glucan), получени от комбинация от 8 вида органични гъби.

NOW Immune Renew е уникална комбинация от 8 органични гъби, които имат способността да подсилват имунната система, дължащо се на съдържащите се в тях Бета-Глюкани.

Бета-глюканите са природни полизахариди, които се съдържат в клетъчните стени на дрождите (Saccharomyces cerevisie), притежават антитуморни и имуностимулиращи свойства. Бета-глюканите стимулират отделянето на вещества, наречени цитокини, коити са много важни за имунния отговор и се отделят от клетки, наречени макрофаги: Макрофагите буквално “изяждат” бактериите, опасни за нас. А така макрофагът поглъща бактериите.Освен това много изследвания показват, че бета-глюканите имат значителен ефект при борбата със злокачествените тумори. Доказано е също така, че те повишават продукцията и активността на лимфоцитите и активността на макрофагите и NK-клетките (естествените клетки убийци).
Бета-глюканите понижават нивото на LDL-холестерола (“лошия”холестерол) и повишават нивото на HDL-холестерола (“добрия” холестерол) в кръвта. Бета-глюканите помагат и при кожни заболявания, рани и застаряване на кожата.
Бета-глюканите помагат значително за ускоряване на оздравителните процеси при кожни заболявания и рани. Освен това при раните след хирургични интервенции кожата заздравява много по-бързо, а белезите са силно редуцирани. Подмладяващият ефект на тези полизахариди също е забележителен.

NOW Immune Renew съдържа още корени от Астрагал, които също оказват имуностимулиращ и противовъзпалителен ефект върху организма. Астрагал (Astragalus) съдържа сапонини, флавоноиди, полизахариди и гликозиди. Действа ободряващо, подсилва имунната система, спомага за функцията на надбъбречната жлеза и храносмилането. Астрагал (Astragalus) засилва метаболизма, подобрява оздравителните процеси, предоставя енергия срещу умора и продължителен стрес. Астрагал (Astragalus) е полезен при настинки, грип и проблеми свързани с имунна недостатъчност като СПИН, рак и различни тумори. Обикновено той се комбинира с други адаптогенни билки като женшен и ехинацея. Китайската народна медицина препоръчва астрагал (Astragalus) при липса на “чи” (желание за живот). Той стимулира имунната система, подпомага сърдечно-съдовата система. Силата на Астрагал (Astragalus) да възстановява от главоболия е равностойна и дори надвишава тази на аспирина. Астрагал (Astragalus) намалява токсичните странични ефекти от химиотерапията.
 

Съдържание:

Organic Mushroom Blend(Органична комбинация от спец.сорт Гъби): 200 mg
(Optimal Mycelial BioMass)
(Proprietary Blend of Trametes versicolor (Turkey Talis), Agaricus blazei (Sun Mushroom), Grifola frondosa (maitake), Cordyceps sinensis (Cordycaps), Phellinus linteus, Hericium erinaceus (Lion's Mane), Ganodema lucidum (Reishi) and Lentinula adodes (Shitake))

Astragalus Root Extract(Корен от Астрагал): 200 mg
(Astragalus membranaceous)
(min. 70% Polysaccharides)
 

Други съставки:

Cellulose (capsule), Cellulose, Silica and Magnesium Stearate (vegetable source). Vegetarian Formula.
 

Начин на прием:

Приемайте по 1 капсула, 1-2 пъти дневно
 

Опаковка:

90 капсули
 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.