NOW Foods Cordyceps 750 мг - 90 капсули

Марка: NOW Foods
Цена:70.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 70.00

- Стимулиране на имунната система

- Подпомага балансираните нервни реакции
- Здраве за кръвоносната система
- Вегетарианска формула
 
Кордицепс - Cordyceps e род торбести гъби, най-известна от които е гъсеницата-зеленчук — Cordyceps sinensis. Кордицепс - Cordyceps е широко използвана от стотици години в традиционната китайски медицина заради нейните подмладяващи и адаптогенни свойства.
 
Последните научни изследвания върху Кордицепс - Cordyceps разкриват широк набор от биологични действия, които се дължат най-вече на високото съдържание на полизахариди. Установено е , че Кордицепс - Cordyceps има силни антиоксидантни свойства, стимулира имунната система, оказва контрол върху нервните реакции на индивидите спрямо случващото се около тях, както и подпомага силно здравето и благоприятните процеси свързани с кръвоносната система. 
 
Кордицепс - Cordyceps на NOW е изцяло вегетарианска формула, създадена за тези, които търсят традиционните пътища за своите нужди.
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Organic Cordyceps (Cordyceps sinensis) (Mycelium) 1500 мг
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 
Други съставки:
Целулоза и стеаринова к-на. 
 
Не съдържа:
Захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. 
 

Начин на прием:

Приемайте 2 капсули, 2-3 пъти на ден.

 

Опаковка:

90 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.