NOW Foods Cinnamon Bark 600 mg - 120 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
36.00 лв.
Цена:30.60 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерCinnamon Bark – Канела се използва традиционно като кулинарна подправка за подобряване на храносмилането. Знае се, че в Cinnamon Bark – Канела се съдържат няколко съставки, които неутрализират негативното влияние на свободните радикали. Според други изследвания Cinnamon Bark – Канела подобрява функцията на имунната система и противовъзпалителните процеси.  В допълнително медицинско проучване е доказано, че  Cinnamon Bark – Канела оптимизира въглехидратния метаболизъм и балансира нивата на кръвна захар.
Етеричните масла, намерени в Cinnamon Bark – Канела подпомагат по естествен начин здравословната функция на инсулина и спомагат за поддържане на метаболитната функция.
 
 Cinnamon Bark – Канела е подходящ за диабетици. Съществуват научни данни, че структурата на Cinnamon Bark – Канела наподобява тази на инсулина, поради което има отношение към усвояването на въглехидратите. Тази подправка намира основно приложение в борбата с наднорменото тегло и диабет 2-ри тип, тъй като подобрява чувствителността на клетките към инсулина и те могат да оползотворяват по-добре глюкозата при по-малко количество секретиран инсулин. Казано по друг начин това означава по-ниски нива на кръвната захар при хора, болни от диабет 2-ри тип. При един здрав организъм Cinnamon Bark – Канела понижава секрецията на инсулин, което от своя страна води до забавено натрупване на мазнини, особено в областта на корема 
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Cinnamon (Cinnamomum cassia) (Bark) 1.2 g (1,200 mg)

 

Други съставки:

Gelatin (capsule), silica, stearic acid (vegetable source) and magnesium stearate (vegetable source).

 

Начин на прием:

Като хранителна добавка, приемайте 2 пъти по 2 капсули на ден с вода преди хранене или с храна. 

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.