NOW Foods Chromium Picolinate 200 мкг - 100 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
20.00 лв.
Цена:17.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер
NOW Foods Chromium Picolinate:

* Регулиране на инсулина

* Стабилизиране на кръвната захар

* Важен за синтезата на мазнини и протеини

* Влияе силно върху обмяната на мазнините

* Срещу сърдечно-съдови заболявания

* Забавяне процесите на стареене

Хром (Chromium) като добавка се усвоява най-добре от тялото, когато се приема под формата, наречена хром пиколинат (Picolinate).

Хром (Chromium Picolinate) е ключов и незаменим минерал за производството на инсулин в тялото, синтезата на холестерола, мазнини и протеини. Инсулинът е хормонът, който стабилизира нивата на кръвната захар в тялото.

Хром (Chromium Picolinate) е нужен за образуването на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата и затова понякога е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса. Изследвания показват, че ниски нива на хром в кръвната плазма са индикация за заболяване на коронарната артерия. При бременни жени е необходим допълнителен прием на хром поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Хром (Chromium Picolinate) има голямо значение за профилактиката на захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене. С възрастта нивата на хром в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.Съдържание в доза

Chromium 200 mcg 170%
(from Chromium Picolinate)
 

Други съставки:

White Rice Flour and Gelatin (capsule).
 

Начин на прием:

Приемайте 1 капсула дневно, с храна.
 

Опаковка:

100 капсули Х 200 mcg
 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

Бр дози в 1 опаковка:

100 дози

 

Внимание:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.