NOW Foods CAL-MAG Liquid 473ml

Марка: NOW Foods
Цена:51.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 51.00
NOW Foods CAL-MAG Liquid 473ml - продукт с калций и магнезий.
 
NOW Foods CAL-MAG  са станали синоними на костно здраве. Като двете най-важни хранителни съставки, формулата на NOW -  CAL-MAG съдържа комбинация от витамин Д, цинк, мед, манган, бор, както и комплекс от ключови минерали, които прецизно усилват действието на продукта. 
 
NOW Foods CAL-MAG съдържа извлечен от висококачествен калциев карбонат, който предлага повече милиграми калций в единица обем, отколкото всеки друг на пазара. Калций е най-разпрозстраненият елемент в човешкото тяло. Той е незаменим за формирането и възстановяването на костите и зъбите, но също така е много важен за мускулните съкращения, съсирването на кръвта, градивен елемент на клетъчните мембрани, процесите на предаване на нервните импулси, както и за други метаболитни процеси. Калций се препоръчва за лечение на остеопороза, алергии, кожни заболявания като екзема и псориазис, и поражения върху черния дроб. 

Магнезий е минерал, който е необходим за енергийния метаболизъм, протеиновата синтеза, предаването на нервните импулси през нервно-мускулните синапси и свързването на калций със зъбното вещество. Този минерал подпомага костния растеж и е необходим за над 300 ензимни реакции, както и за произвеждането на вътреклетъчната енергия. Магнезий оказва положително влияние върху състоянието на репродуктивната система. 

 

Съдържание в 1 доза (15ml.):

Въглехидрати 9 g 3%
Калории 40 ±
Витамини
Витамин D
as Ergocalciferol
400 IU 100%
Минерали
Бор (Boron)
As Chelate
1 mg ±
Калций (Calcium)
as citrate
500 mg 50%
Магнезий (Magnesium)
as citrate
250 mg 63%
Естествени подсладители
Ксилитол (Xylitol) 2 g
 
Други съставки:
Желатин, магнезиев стеарат и целулоза. 
 
Не съдържа:
Захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти.
 

Начин на прием:

Приемайте 1-2 дози дневно с храната.

 

Опаковка:

473мл

 

Количество в 1 доза:

1 супена лъжица
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.