NOW Foods Blue Green Algae (Синьо-зелени водорасли)- 90 капсули x 500 mg

Категория: СПОРТНИ ДОБАВКИ
Марка: NOW Foods
Цена:48.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерСиньо-зелени водорасли (Blue-Green Algae):
* Подсилване на организма
* Стимулиране на имунната система
* Премахване на стреса
* Премахване на главоболието
* Регулиране на кръвната захар
* Изключително богат на хранителни вещества продукт

Синьо-зелените водорасли (Blue-Green Algae) от семейство Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) са най-концентрираният хранителен източник на планетата. Те се срещат само на едно място в света - езерото Кламат в щата Орегон, САЩ.

Синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae) са уникален източник на хранителни вещества в голяма концентрация - глико-протеини, витамини, лесно усвоими минерали, здравословни мастни киселини и биологически активни ензими и хлорофил. Поради тънката клетъчна стена на синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae), хранителните вещества в тях незабавно се усвояват от организма - по този начин тялото използва минимална енергия за усвояването им, което ги прави изключително ефективни.

Откритието за невероятната хранителна стойност на този вид синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae) - Aphanizomenon Flos Aquae (AFA), популяризира значително употребата на този вид храни, които съдържат повече протеин, витамин В12 и хлорофил от всеки друг хранителен източник.
 

Хлорофилът убива микробите, причинители на лош дъх, които се зараждат в храносмилателната система (както в устата, така и в стомаха).

Синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae) премахват стреса, помагат за по-добро физическо здраве, за по-добър сън, премахват главоболията, регулират кръвната захар в нормални граници, подобряват концентрацията и мисловната дейност, помагат при борбата срещу алергии. Не случайно синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae) са известни като „супер храна” поради огромната концентрация на хранителните вещества в тях.

Продуктът Синьо-зелени водорасли (Blue-Green Algae) от езерото Кламат се превръщат в обект на значителен интерес в индустрията за здравословни храни.
 

Съдържание в доза от 4 капс:

Калории/Calories - 5 kcal
Белтъчини/Protein - 1.5g
Вит.А (100% във вид на Бета-Каротен)/Vitamin A (100% as Beta-Carotene)- 1035 IU
Вит.Б 12/Vitamin B-12 - 0.5mcg
Желязо/Iron - 700mcg

Синьо-зелени водорасли/Blue Green Algae - 2g
Хлорофил/Chlorophyll - 5 mg

 

Начин на прием:

2 до 4 капсули с храната. Започнете с малка доза и постепенно увеличавайте приемът през следващите седмици.
 

Опаковка:

90 капсули Х 900 мг.
 

Количество в 1 доза:

4 капсули


Внимание: Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.