NOW Foods Alpha Lipoic Acid 250 mg. - 60 капсули

Марка: NOW Foods
Стара цена:
50.00 лв.
Цена:42.50 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNOW Foods Alpha Lipoic Acid:

* Мощен антиоксидант

* Помага за усвояването на коензим Q10

* Стимулиране на нервната система

* Регулиране на кръвната захар

* Придаване на енергия и тонус

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) е мощен антиоксидант – както сама по себе си, така и като активатор на витамините Е и С. Тя може да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали свободни радикали.

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) също така стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта. Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали. Тялото има нужда от Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid), за да произвежда енергия.

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) играе важна роля в митохондриите, където се освобождава енергията. Алфа-липоевата киселина се изпозва вече почти три десетилетия в Европа за предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта.Съдържание в доза:

Алфа Липоева Киселина (Alpha Lipoic Acid): 250mg
 

Други съставки:

Rice flour, magnesium stearate.
 

Начин на прием:

Приемайте по 1 капсула дневно с храна.
 

Опаковка:

60 капсули Х 250 мг.
 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

Бр дози в 1 опаковка:

60 дози
 

Внимание:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.