NEED DIURE6 90caps / 30 serv

Марка: NEED
Очаквайте скоро!
  • * Безплатна доставка за поръчка над 20.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 46.00

DIURE 6 от NEED , ефективно  премахва излишните подкожни  течности и мазнини . В допълнение, DIURE · 6 гарантира допълнителен и компенсиран пренос на електролити за правилното функциониране на метаболизма ви, като същевременно поддържа стабилно кръвно налягане, гарантиращо, че ще се отървете само от това, което не ви е необходимо.

DIURE 6 е съставен от CactiNea, който е извлек от плодоветена Нопал ( Opuntia ficus-indica ) 100% натурален. Той е с ниско съдържание на калории и богат на витамини. Основните му предимства са неговата диуретична и детоксикационна сила, както и антиоксидантните му свойства благодарение на беталаина .

DIURE · 6 също съдържа глухарче, което се счита за един от най-добрите естествени диуретици на пазара. Сред многото му свойства DANDELION се използва и като силно детоксикиращо средство за черния дроб и храносмилателната система.

И накрая, DIURE 6 съдържа също uva ursi , paullinia cupana , артишок , коприва , хвощ , зелен чай , бреза , магданоз ,  роза канина , магнезиев карбонат , калциев карбонат , магнезиев оксид , калиев глюконат  и калиев цитрат .


Съдържание в една доза  3 капсули :
 

Опунция фикус индика на прах 500 mg  
Сух екстракт от глухарче 150 mg  
Сух екстракт от Gayuba 99,99 mg  
Гарантен сух екстракт 99,99 mg  
Сух екстракт от артишок 99,99 mg  
Сух екстракт от хвощ 99,99 mg  
Сух екстракт от коприва 99,99 mg  
Зелен чай сух екстракт 50 mg  
Сух екстракт от бреза 35 mg  
Сух екстракт от магданоз 35 mg  
Rosa Canina сух екстракт 5 mg  
Витамин В6 3,06 mg 218%
магнезий 77,4 mg 20,64% 


Опаковка:

90 капсули / 30 дози
 

Количество в 1 доза:

3 капсули 

Начин на прием :

Приемайте 3 капсули веднъж до два пъти дневно.
 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.