Nature's Way Блад Шугар 420 мг - 90 капс.

Марка: Natures Way
Цена:31.23 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 31.23
Натурална билкова бленда за облекчаване на симптомите при висока кръвна захар, преддиабетно състояние и хипогликемия!
 
Диабетът често е коварен – толкова много хора живеят с него, без дори да подозират за това! Обикновено високите нива на кръвна захар не се „усещат” и пациентите нямат особени оплаквания освен сухота в устата, често уриниране, умора и други симптоми, на които най-често не се обръща никакво внимание. Ето защо профилактичните изследвания на кръвната захар са от първостепенно значение за ранното откриване на болестта и успешното й лечение.
 
Препоръчително е лечението на диабета да включва не само задължителните медикаменти, но и специализирани природни формули, които компенсират хранителните дефицити и регулират нивата на кръвната захар по естествен начин.
 
Блад шугар 420 mg е патентована билкова формула за облекчаване на симптомите при диабет, преддиабетно състояние и хипогликемия. Оказва перфектен контрол върху нивата на кръвната захар и има леко изразени холестеролопонижаващи свойства, намалява апетита и действа противовъзпалително и антиоксидантно.
 
Натуралният състав на Блад Шугър включва витамин А (смес от каротеноиди), кора от канела, екстракт от листата от гимнема, семена от сминдух, екстракт от семената на горчив пъпеш, листа от опунция, листа от черна боровинка и хром пиколинат.
 
Как действа Блад Шугар:
-Допринася за подобряване чувствителността на тъканите към инсулина, усвояемостта на глюкозата от клетките и понижаването на нивата й.
-Спомага за пониаване на общия и LDL-холестерола, приети с храната
-Насърчава поддържането на нормален апетит и намаляване на апетита за сладко
-Подпомага предотвратяването или забавянето на усложненията при диабет, включително ретинопатия, невропатия, кардиологични и васкуларни нарушения и т.н.
Продуктът Блад шугар 420 mg е внимателно тестван и произведен според сертифицирани стандарти за качество и съобразен с изискванията за Добри производствени практики (GMP)!
Ето повече за съставките, които съдържа и тяхното действие:
-Витамин А повишава активността на инсулин- продуциращите бета клетки на панкреаса.
-GTF хром е съединение, което усилва действито на инсулина върху инсулиновите рецептори, т.е. глюкозата от кръвта успешно навлиза в клетките и нивото на кръвна захар е под контрол.
-Канелата понижава нивата на серумната глюкоза, триглицеридите, LDL- холестерола и общия холестерол.
-Гимнемата се прилага за лечение на диабет още от древността. Думата на хинди означава, „разрушител на захар“. Приемът на билката води до намаляване на усещането за сладко и съответно ограничава нуждата от сладки храни. Също така повлиява затлъстяването и подпомага редуцирането на телесната маса.
-Сминдух– забавя абсорбцията на глюкоза в тънкото черво и намалява инсулиновата резистентност.
-Нопал кактус е традиционна мексиканска храна, която се наблюдава да има хипогликемични ефекти.
-Горчив пъпеш – съдържа поне три активни съставки, които понижават нивата на кръвната захар и действат заедно или самостоятелно.
-Боровинка– листата от боровинка (Vaccinium Myrtillus) се използват в народната медицина за контролиране на диабета.

 

Съдържание в 1 доза (3 капс.):

Канела (кора)
/Cinnamomum aromaticum/ 400 mg
Гигнема (лист)Екстракт стандартизиран до 25 % гигнемни к-ни 250 mg
Сминдух Екстракт (семена) 210 mg
Горчив пъпеш Екстракт (плод) 150 mg
Бодлив кактус (лист) 150 mg
Боровинка (лист) 100 mg
Витамин А (като бета каротен)/от миксирани каротеноиди/ 900 µg

 
Начин на прием:

По 3 капсули  2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

 

Опаковка:

90 капсули

 

Количество в 1 доза:

3 капсули

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.