NATURALICO Immune Boost - 60 капсули

Марка: NATURALICO
Стара цена:
48.00 лв.
Цена:34.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер- Засилва имунната защита на организма
- Повишава антиоксидантната активност
- Отличен източник на витамини от B-групата, C и D
 
Здравата имунна система е ключът към добро здраве. Naturalico Immune Boost е комбинация от научно формулирани хранителни вещества, предназначени да засилят естествения защитен механизъм на организма - имунната система. Нашият иновативен комплекс от съставки е отличен източник на витамини от B-групата, C, D, цинк и селен, жизненоважни за поддържане общото здраве на организма.
 
Уникалният комплекс на Naturalico Immune Boost доставя качествени съставки на организма като протеини, фибри, β-глюкани, витамини, аминокиселини и други съединения, известни със  своята ефикасност. Цялостното му действие е свързано с укрепване на здравето и активиране на иммуната система.
 
Приемът на Immune Boost спомага за повишаването притока на имунни клетки в целия организъм и стимулиране на кръвообращението.
 
Само една капсула Naturalico Immune Boost на ден ще поддържа имунната ви система балансирана и отимално функционираща.
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Vitamin C 600 mg
Vitamin D3 2000 IU
Zinc 15 mg
Selenium 100 mcg
Naturalico Yeast Complex 500 mcg
 

Начин на прием:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула два пъти дневно с 240 мл. вода, за предпочитане преди хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт трябва да се използва в съчетание с балансирана диета и подходяща тренировъчна програма.
 

Опаковка:

60 капсули/60дози

 

Количество в 1 доза:

1 капсулa
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.