NATURALICO ENERGY AND FOCUS STACK 2+1 FREE

Категория: СТАКОВЕ
Марка: NATURALICO
Стара цена:
97.00 лв.
Цена:69.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNАТURАLІСО ЕСDYЅТЕRОNЕ 
Увeличaвa физичecĸaтa cилa
Πoдпoмaгa имyннaтa cиcтeмa 
Haмaлявa cтpeca
Πoдoбpявa ceĸcyaлнaтa фyнĸция 
Лeвзeятa e виcoĸoплaнинcĸo pacтeниe, ĸoeтo ce пoлзвa в изтoчнaтa мeдицинa oт вeĸoвe. Moжe дa имa блaгoпpиятeн eфeĸт въpxy пaмeттa и cпocoбнocттa дa зaпoмнямe, дa yвeличи paбoтocпocoбнocттa нa пo-yмopeнитe cĸeлeтни мycĸyли, ĸaĸтo и дa пoдoбpи aнaбoлнитe и aдaптoгeннитe пpoцecи в opгaнизмa. 
 
Eĸдиcтepoнът e нaй-мoщнaтa aĸтивнa cъcтaвĸa нa pacтeниeтo лeвзeя - фитocтepoиднo cъeдинeниe, ĸoeтo пoдпoмaгa мycĸyлния pacтeж, пoдcилвa имyнитeтa и блaгoпpиятcтвa xpaнocмилaтeлнaтa, нepвнaтa и cъpдeчнo-cъдoвaтa cиcтeмa, ĸaĸтo и xapмoнизиpa xopмoнaлния бaлaнc. 
 
ЕСDYЅТЕRОNЕ нa NАТURАLІСО мoжe дa cтимyлиpa изгapянeтo нa мaзнини, дoбpoтo ĸpъвooбpaщeниe и ceĸcyaлнaтa фyнĸция. Ocвeн тoвa ЕСDYЅТЕRОNЕ мoжe дa нaмaли нивaтa нa cтpec и ce cлaви ĸaтo нaтypaлeн aдaптoгeн. 

Опаковка : 

60 капсули / 30 дози 

Количество е една доза : 2 капсули

Левзея  екстракт  (95% БетаЕкдистерон) (600мг
 
Πpeпopъчитeлeн пpиeм: Kaтo xpaнитeлнa дoбaвĸa пpиeмaйтe пo 2 ĸaпcyли днeвнo c 240 мл вoдa.

HE ΠPEBИШABAЙTE ΠPEΠOPЪЧИTEЛHATA ДHEBHA ДOЗA! 
 
BHИMAHИE: He пpeвишaвaйтe пpeпopъчвaнaтa дoзa. Бpeмeнни или ĸъpмeщи жeни, дeцa пoд 18 гoдини и лицa c ycтaнoвeни мeдицинcĸи cъcтoяния тpябвa дa ce ĸoнcyлтиpaт c лeĸap пpeди дa изпoлзвaт тoзи или ĸoйтo и дa e дpyг пpoдyĸт. ΠAЗETE ДAЛEЧ OT ДEЦA. He изпoлзвaйтe, aĸo вътpeшнoтo yплътнeниe нa ĸaпaчĸaтa e пoвpeдeнo или cĸъcaнo. Xpaнитeлнитe дoбaвĸи нe тpябвa дa ce изпoлзвaт ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo и бaлaнcиpaнo xpaнeнe.
===================================================================
NATURALICO Guarana Seed Extract 

- Естествен източник на енергия
- Контролира апетита
- Подобрява фокуса и концентрацията
 
Екстрактът от Гуарана е естествен източник на чист кофеин, за разлика от по-евтината и преработена форма на кофеин (безводен кофеин), която се използва в повечето продукти съдържащи кофеин. 
 
Като естествен източник на кофеин Гуараната ще ви зареди с енергия и ще ви даде усещане за бодрост през целия ден. Семената от Гуарана съдържат до пет пъти повече кофеин, отколкото кафените зърна. За разлика от кафето обаче, употребата на гуарана не предизвиква сърцебиене. Благодарение на ободряващите си свойства тя помага за подобряване на менталната  яснота и концентрация.
 
Гуараната действа като естествен потисник на апетита. Приемът  й забързва процеса на изгаряне на мазнини, като стимулира липолизата. Продуктът услеснява редуцирането на телесното тегло и е идеален за всички, които спазват диета и спортуват активно, особено в комбинация с други естествени супресанти на апетита каквито са малиновите кетони, гарциния камбоджа, екстрактът от зелен чай и др.
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Guarana Extract 600 mg ( 22% caffeine = 132mg)
 

Начин на прием:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно.
 

Опаковка:

60 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

================================================================================

Naturalico Vitamin B-12 - 90 таблетки
- Подпомага функционирането на нервната с-ма
- Повишава производството на енергия
- Жизненоважен за ДНК-синтеза

 Витамин B-12 е важен витамин, който е от съществено значение при изпълнението на много метаболитни функции - ДНК синтез, производство на ензими, поддържане на хормонален баланс, както и здрави сърдечно-съдови и нервни системи. B-12 оказва благотворно влияние върху централната нервна система и подпомага образуването на червени кръвни клетки. Този важен витамин помага на тялото да преобразува приетата храна в глюкоза, която от своя страна ви изпълва с енергия. Освен това B-12 участва и в регенерацията на костния мозък и лигавицата на стомашно-чревните и дихателни пътища.

Витамин В-12 на Naturalico ви осигурява две форми на този така необходим за нормалното функциониране на тялото ни витамин - цианокобаламин и естествено срещащата се коензимна форма, метилкобаламин.

Дефицитът на В-12 в тялото може да доведе до по-нисък от нормалния брой на червените кръвни клетки, анемия и различни разстройства на имунната система. Поради това е приемът на добавки съдържащи B-12 е пропоръчителен, особено ако сте вегетарианци.
 

Съдържание в 1 доза (2 таб.):

Vitamin B12   200 0mcg
 

Начин на прием:

Като хранителна добавка приемайте 2 таблетки дневно, за предпочитане с храната. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Опаковка:

90 таблетки

 

Количество в 1 доза:

2 таблетки
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.