Natrol Soy Isoflavones 50mg. - 120 капсули

Марка: Natrol
Цена:30.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNATROL Soy Isoflavones е изцяло натурален продукт, съставен от соя, с висока концентрация на активни съставки – соевите изофлавони. Продуктът е създаден с подкрепа на женския организъм, за да облекчи симптомите на менопауза. 
 
- Намалява горещите вълни
- Спира изпотяването
- Поддържа хормонално равновесие
- Заздравява костната тъкан
- Подобрява съня
 
Соевите изофлавони са фитоестрогени, които съдействат за поддържане на хормонално равновесие и в същото време допринасят за формиране и укрепване на костната тъкан, респективно спират и ограничават отлива на калций в костите.
 
NATROL Soy Isoflavones е силен продукт. Формулата му е проектирана така, че да бъде полезна за специфичните изисквания на нежния женски организъм. Приемът на хранителната добавка облекчава симптомите на менопаузата, като естествено намалява горещите вълни, както и нощното изпотяване. С редовното приемане на добавката ще преминеш по-бързо и лесно през този неизбежен период. 
 
Извлечени от естествена соя, без ГМО, изофлавоните във формулата на NATROL Soy Isoflavones подобряват съня и регулират хормоналния дисбаланс при жените. С приема на NATROL Soy Isoflavones ти получаваш висококачествена и изцяло натурална соя, която осигурява на организма ценни изофлавони.

 

Съдържание в 1 доза (5 капс.):

Total Isoflavones          50mg*

 

Начин на прием:

Приемайте 5 капсули, веднъж дневно по време на хранене.

 

Опаковка:

120 капс.

 

Количество в 1 доза:

5 капсули

 

Внимание:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.