Natrol Pycnogenol /Пикногенол/- 30 капсули

Марка: Natrol
Цена:50.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 50.00
Поддържайте ефективно и здравословно младостта и жизнеността си с Pycnogenol на Natrol!
 
Този продукт представлява антиоксидантна формула, базирана на изцяло натуралния екстракт от кора на морски бор (Pinus Pinaster). Именно този природен екстракт е едно от най-мощните средства за успешно предпазване от влиянието на токсините и свободните радикали, с които ни атакува околната среда. Той оптимизира нормалното функциониране на имунната система и подсилва структурата на кръвоносните съдове. Участва в редуцирането на вазоконстрикторния (съдосвиващ) ефект, който наличието на стрес предизвиква. Употребата на пикногенол е категорично безопасна дори при продължителен прием, като до момента не е установено наличието на странични ефекти.
 
Резултатите от научни изследвания установяват изключителната способност на този природен продукт широкоспектърно да оказва грижа и защита за клетъчното здраве. Неговите защитни, възстановителни и облекчаващи ефектите от процеса на стареене функции, превръщат пикногенола в един от най-мощните природни антиоксиданти. Според съвременни проучвания неговите антиоксидантни свойства превишават тези на добре познатия ни витамин С близо 20 пъти.
 
* Оказва мощна антиоксидантна защита от вредното влияние на свободните радикали
* Ефективно укрепва стените и структурата на кръвоносните съдове
* Подобрява дейността на кръвообръщението
* Участва в лечението на редица сърдечно-съдови заболявания
* Ефективно съдейства за превенция от рак на дебелото черво
* Мощен енергиен стимулатор
* Съдържа стандартизиран екстракт от кората на морски бор
* Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 50mg пикногенол, екстрахиран от кората на бял бор, и 30mg олигомерни проантоцианидини
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Pine Bark Standardized Extract 50 mg *
(60% Oligomeric Proanthocyanidins) 30 mg *
 
Други съставки:
Cellulose, gelatin, and magnesium stearate.
 

Начин на прием:

Приемайте по една капсула веднъж дневно, заедно с храна

 

Опаковка:

30 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.