Natrol Hyaluronic Acid 40mg. - 30 капс.

Марка: Natrol
Цена:32.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNATROL Hyaluronic Acid е хранителна добавка с хиалуронова киселина, която подпомага здравето на ставите, като ги смазва и подобрява технте функции. Хиалуроновата киселина помага на ставите да се движат по-свободно, без риск от протриване. 
 
- Увеличава плътността на ставната течност
- Осигурява гъвкавост и комфорт за ставите и сухожилията
- Хидратира ставите
- Овлажнява кожата
- Има противовъзпалителни свойства
 
Човешкото тяло разполага с 230 самостоятелни стави, които с напредване на възрастта губят подвижността си. Подобно на автомобила, всички движещи се части в тялото ни трябва да бъдат добре смазани, за да се движат без проблем. За тази цел човешкият организъм произвежда въглехидрат, наречен хиалуронова киселина. С напредването на възрастта, обаче, количеството на хиалуроновата киселина намалява и е необходимо набавянето чрез добавки.
 
Hyaluronic Acid е натурален продукт, който осигурява доброто състояние, гъвкавостта и комфорта на ставите и сухожилията, като увеличава плътността на ставната течност. В същото време, хиалуроновата киселина поддържа и изгражда съединителната тъкан. Благодарение на това качество кожата става по-еластична и се хидратира по-добре. 
 
Редовният прием на Hyaluronic Acid може да увеличи или възстанови нивото на хиалуронова кислеина в тялото за кратко време. Последни изследвания показват, че хиалуроновата киселина има противовъзпалителни свойства.

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

BioCell Collagen      400 mg     *
Chondroitin Sulfate    80 mg     *
Hyaluroitin Sulfate    40 mg     *
 

 

Начин на прием:

Приемайте по 1 капсула, три пъти дневно, по време на хранене.

 

Опаковка:

30 капс.

 

Количество в 1 доза:

1 капсула

 

Внимание:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.