Natrol Cinnamon / Biotin / Chromium - 60 таблетки

Марка: Natrol
Цена:24.50 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 24.50

Cinnamon Biotin Chromium на Natrol® представлява мощна формула с тройно действие – екстракт от канела, биотин и хром пиколинат (Chromax®). 

 
Този продукт оптимизира протичането на мастния, белтъчния и въглехидратния метаболизъм, а също така подпомага поддържането на здравословни нива на кръвната захар в организмa. Екстрактът от канела има и защитен антиоксидантен ефект. 
 
Хромът, заедно с хормона инсулин, е жизненоважна част от естествените механизми на човешкия организъм, регулиращи метаболизма на глюкозата. 
 
Биотинът е водно разтворим витамин от групата В, който има съществено значение за метаболизма на мазнините, белтъчините и въглехидратите. Последните научни изследвания показват, че суплементацията с комбинацията от биотин и хром пиколинат подпомага поддържането на нивото на кръвната захар в здравословните нормални граници. 
 
Екстрактът от канела се извлича чрез водно-алкохолна екстракция. При този процес алкохолът запазва целостта и освобождаването на активните съставки. В последствие той се отстранява чрез филтрация и не присъства в крайния продукт. 
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Biotin 1,500mcg 500%
Chromium (From Chromax® Chromium Picolinate) 100mcg 83%
Cinnamon (Cinnamonum Ramulus)(Twig) 500mg *
* Daily Value (DV) not established
 
 
Други съставки:
Cellulose, Dibasic Calcium Phosphate, Maltodextrin, Methylcellulose, Cellulose Gum, Silica, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Glycerin.
 

Начин на прием:

Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно, заедно с храна

 

Опаковка:

60 таблетки

 

Количество в 1 доза:

1 таблетка
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.