Natrol Brain Speed Memory - 60 таблетки

Марка: Natrol
Цена:43.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNatrol® brainSpeed Memory е клинично тестван комплекс от витамини, минерали и специални съставки, който поддържа и подобрява Вашата памет. Този продукт съдържа мощна комбинация витамини от групата В – фолиева киселина, витамин В6 и витамин В12. brainSpeed Memory оптимизира скоростта на познавателните процеси и подобрява припомнянето на информация. 

 
brainSpeed Memory не съдържа кофеин и е разработен така, че да не оказва влияние върху Вашия нормален сън. Този продукт увеличава готовността и работоспособността на нервната система, затова най-добри резултати се постигат когато се приема според указанията за употреба. 
 
Бързината на поява на ефект и неговата продължителност могат да варират при различните индивиди. Възможно е да има малки разлики и в ефекта при различните потребители, тъй като brainSpeed Memory подобрява цялостно умствената дейност по време на употреба. 
 
brainSpeed Memory е различен от продуктите, съдържащи екстракт от Ginkgo biloba . Според клинични изследвания Ginkgo biloba може да подобри познавателните функции при здрави хора, като този ефект се отдава на способността на тази билка да подобрява кръвообращението в организма, включително подобрено оросяване на мозъка. 
 
Natrol ® brainSpeed Memory действа на друг принцип – поддържа и стимулира мозъчните функции, които са директно свързани със способностите за запаметяване. Формулата на brainSpeed Memory поддържа оптимално производство и активност на ацетилхолин в организма. Ацетилхолинът е ключов химичен сигнализатор в мозъка, участващ в процесите на запомняне, заучаване, припомняне и мисловната дейност като цяло.
 

Съдържание в 1 доза (1 таб.):

Thiamin (from Thiamin Mononitrate) 50 mg 3,333%
Niacin (as Niacinamide) 125 mg 625%
Vitamin B6 (from Pyridoxine Hydrochloride) 10 mg 500%
Folic Acid 1,000 mcg 250%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 500 mcg 8,333%
Pantothenic Acid (from d-Calcium Pantothenate) 125 mg 1,250%
Dimethylaminoethanol Bitartrate (DMAE) 150 mg *
Toothed Clubmoss Extract (Huperzia serrata) (whole plant) 7.5 mg *
Huperzine A 75 mcg *
Phosphatidylserine 25 mg *
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
 

Начин на прием:

Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно – за предпочитане сутрин и около обяд, заедно с храна. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Опаковка:

60 таблетки

 

Количество в 1 доза:

1 таблетка
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.