MuscleTech Platinum 100 % L-Carnitine 1500 473ml

Марка: Muscletech
Стара цена:
60.00 лв.
Цена:33.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 33.00
MuscleTech Essential Series Platinum 100 % L-Carnitine 1500 съдържа течна форма на L-карнитин за максимално бързо и ефективно усвояване. Този мощен фет бърнър подпомага изгарянето на дълговерижни мастни киселини и ги преобразува в чиста енергия.
 
L-карнитин съдейства за неутрализиране на мазнините в сърцето, мускулите и бъбреците, намалява нитото на вреден холестерол в кръвта, продотвратява свиването на сърдечните и мозъчни съдове и понижава риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания като инфаркт и инсулт.
 
L-карнитин действа като мощен антиоксиндат и ускорява доставката на кислород до мускулите, кат по този начин увеличава енергията и издръжливостта. Съставката понижава концентрацията на въглеродни оксиди и регулира нивата на кръвната захар


Съдържание :
 
Content: 473 ml
Serving size: 16 ml
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)
 
Calories 5
Pantothenic acid (as calcium d-pantothenate) 10 mg 
L-carnitine 1,500 mg 
 
 
 
Начин на прием:
 
Приемайте 1 до 2 дози 30 минути преди физическо натоварване!
 
Опаковка:
 
473мл/30дози
 
 
 
Количество в 1 доза:
 
16мл
 
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване..