Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite - 110 капсули

Марка: Muscletech
Стара цена:
100.00 лв.
Цена:80.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHydroxycut Hardcore ® Elite е супер-термогенна формула за изгаряне на мазнините, в която се съдържат всички съставки, гарантиращи бързи резултати.  

 
 
Hydroxycut Hardcore ® Elite съдържащсупер мощен термогенен комплекс в комбинация с други сензорно повишаващи съставки, включително Coleus forskohlii и L-theanine, за насърчаване на сетивния опит.  Повишава метаболизма и температурата на тялото в покой, което води до бързо и ефективно изгаряне на подкожните мазнини.
 
Hydroxycut Hardcore ® Elite съдържа съставки подобряващи концентрацията, поддържа повишено внимание по време на цялата тренировка, за да се фокусирате единствено и само върху горенето на калории. Силен мотивационен ефект! 
 
Hydroxycut Hardcore ® Elite ви осигурява уникален прилив на енергия, само след една доза ! Никога до сега провеждането на интензивни тренировки не е било толкова неусетно и леко. Освобождаването на енергия е постепенно и трае през цялата тренировка. 
 
Hydroxycut Hardcore ® Elite е проектиран с основната задача да гори мазнините, Hydroxycut Hardcore ® Elite за разлика от останалите продукти в същия клас, разполага с клинични изследвания, които доказват неговото действие.  Работи бързо и ефикасно!
 
Научен експеримент продължил 60 дни, в който са участвали 20 човека, приемали продукта в комбинация с нискокалорична диета и умерени упражнения, показва, че всички от тях са отслабнали в рамките на 8 - 11,7кг. 

 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Caffeine Anhydrous 270mg
Coleus Extract 250mg
(As Coleus Forskohlii) (Root)
Supplying Forskolin
Green Coffee Extract 200mg
(As C. Canephora Robusta) (Seed)**
L-Theanine 100mg
Cocoa Extract 100mg
(As Theobroma Cacao) (Seed)
Supplying Theobromine
Yohimbe Extract 56.3mg
(As Pausinystalia Yohimbe) (Bark)
Supplying Yohimbine
Supplying Rauwolscine
 
Други съставки:
Желатинова капсула (Gelatin, FD & C Blue № 1, FD & C Red № 40, Titanium Dioxide), магнезиев стеарат, силициев диоксид, микрокристална целулоза.
 

Начин на прием:

Приемайте по две капсули, два пъти дневно, 30-60 минути преди вашите две основни хранения. Не приемайте в рамките на 5 часа преди лягане.
За най-добри резултати приемайте за период от 60 дни в комбинация с нискокалорична диета и физическа активност.
 

Опаковка:

110 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули


ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.