MEX American Standard Whey - 500 грама

Марка: MEX
Цена:25.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 25.00

MEX American Standard WHEY е перфектната комбинация от високо качество и превъзходен вкус!

 
MEX American Standard WHEY са освежаващи шейкове, които служат да се намали времето за възстановяване, възстановяване на мускулите и зареждане на тялото след интензивни тренировки!
 
Интензивната тренировка изисква достатъчно количество протеини за оптимално възстановяване. Спортистите трябва да консумират 4 до 6 хранения на ден съдържащи месо, яйца или мляко, за да се получи нужното количество протеини, които са нужни. Но яденето на толкова много храна може да бъде трудно, отделно струва цяло състояние а може да бъде и нездравословно, имайки предвид наличието на допълнителни мазнини и захар. .
 
Whey е най-добрият избор да предоставите на тялото си много по-необходими хранителни вещества за възстановяване и изграждане на мускулите.WHEY е с ниско съдържание на мазнини и захар, богат на всички незаменими аминокиселини, то е бързодействащ и незабавно води възстановяване на мускулите!
 
WPI е най-бързо действащия протеин, удря кръвта с наличните аминокиселини и насища гладните мускули за минути, вместо за часове. WPI увеличава задържането на азот и синтеза на протеини по-добре от всеки друг източник на протеин. WPC от друга страна съдържа големи протеинови фракции и растежни фактори като IGF-1, имуноглобулини и лактоферин. Те стимулират собствените механизми на организма растежа и имунната система. Тази уникална комбинация от бързодействащ и непокътнати структурни протеини ви дава по-добри резултати в сравнение с всяка от тях поотделно. 
 

Съдържание в 1 доза (31 гр.):

Calories 122kcal 
Total Fat 2g
Saturated Fat 1g
Trans Fat Og
Cholesterol 35mg 
Sodium 70 mg
Potassium 145mg
Total Carbohydrate 4g
Dietary Fiber 1g
Sugars 1g
Protein 22g 
Vitamin A Omg
Vitamin C Omg 
Calcium 100mg 
Iron 0.2me
 
 
Състав:
Ultra микро-филтриран суроватъчен протеин концентрат, студено-филтриран суроватъчен протеин изолат, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Валин, L-глутамин, Какао (обработени с алкални), соев лецитин, естествени и изкуствени ароматични, ксантановаGum, ацесулфам К
 
 
Начин на прием:

Смесете 1 мер. лъжичка (31гр.) с 200 мл вода, мляко или друга напитка. Приемайте 1 - 3 дози дневно, според протеиновите ви нужди. 

Най-подходящо време за прием 1 час преди тренировка, веднага след тренировка, както и между храненията и вечер преди лягане.

 

Опаковка:

500грама/16дози 

 

Количество в 1 доза:

31 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.