Men`s Health стак - препоръчан от Венци

Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
115.00 лв.
Цена:89.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 89.00

Коледен стак Men`s Health

Препоръчан от Венци

 
 
Витамините и минералите, заедно с другите жизнено-важни хранителни вещества, са незаменими градивни елементи в човешкия организъм. 
Освен тяхната основополагаща роля, те отговарят и за енергийните нива, жизнеността и издръжливостта на тялото. 
Opti-Men™ представлява цялостна система за усвояване на хранителните вещества. 
Всяка таблетка съдържа повече от 75 активни съставки - много повече, отколкото очаквате да намерите в една мулти-комбинация.
 
 
 
Berserk Labs T-Steron  е много мощен стимулатор на естественото производство на тестостерон.
Повишените натурални нива на хормона спомагат за по-доброто възстановяване, покачване на мускулна маса и изгоряне на мазнините.
Berserk Labs T-Steron  ще ви помогне да повишите силата и енергията си по време на тренировка, като и фокуса, мотивацията и настроението през деня.
 
 
 
SAN TRIBUVAR ускорява производството на тестостерона в тялото. Това е   хормон, участващ в изграждането на мускулатурата. Високите му количества подпомагат по-добрия  синтез на протеините и задържането на азота. Мускулните клетки увеличват своето  производство.
За да бъдете предпазени от  вредите на  синтетиката, SAN TRIBUVAR е произведен изцяло на билкова основа. Качеството му е отлично. Не само  тренировката е на по-високо ниво, но и се увеличава Вашата сила, самочувствие и се повишава либидото.
 
 
Весели празници от екипът на Красивитела!