Настоящите Общи условия /ОУ/ са изготвени и приети на основание Закон за защита на потребителите /ЗЗП/, Закона за електронната търговия /ЗЕТ/, Закона за електронния документ и електронния подпис /ЗЕДЕП/, Закона за задълженията и договорите /ЗЗД/, Търговския закон /ТЗ/, Директива 2000/31/ЕО на ЕП и Съвета от 08.07.2000г.и действащите нормативни актове в Република България.

Сайтът www.krasivitela.com предоставя информация за продуктите, предлагани от фирмата, както и възможност за поръчването им онлайн. Условията за поръчка и цените за доставка на продуктите са указани в сайта и са въпрос на личен избор на клиента. 
 

За да използвате онлайн магазина, е необходимо да се регистрирате като потребител и да попълните необходимите данни. "Красиви Тела"  гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.


Настоящите Общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта. Всеки един посетител приема да ги спазва, разбира и е съгласен, че по всяко време можем да ги променим без предизвестие.


"Красиви тела" има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като сайта не поема задължението да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в този сайт, е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и/или не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти или чрез предоставяните в сайта услуги за обратна връзка.


"Красиви тела"  , неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.


Стандартния срок за доставка на продуктите е до 14 работни дни. Продуктите, които са в наличност се изпращат до 2 работни дни.


Доставката на продукти на обща стойност над 50 лв е безплатна за клиента, а за поръчка до 49 лв е фиксирана 6лв.

 

Продуктите се доставят с куриер "Speedy" (икономична доставка), ако клиента предпочита друг куриер или услуга задължително трябва да уведоми екипа на "Красиви тела" в полето на поръчката. Ако стойноста на избраната ДОПЪЛНИТЕЛНА услуга надвишава тази, която е заложена в ценоразписа на куриера е възможно, клиента да бъде таксуван с разликата. В такъв случай, той ще бъде уведомен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди изпращането на поръчката. 


Клиенти, които ползват VIP карта или карта с намаление, получават своята отстъпка на база основна цена. 

 


Ако нещо в условията е неясно или даден въпрос не е засегнат, моля обърнете се към член от екипа на "Красиви тела".


e-mail info@krasivitela.com;  Skype krasivi.tela; Facebook krasivi.tela;   GSM 0893036841

 

Haдзopни opгaни:
 
1. Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни
 
Aдpec: гp. Coфия,yл. "Ивaн Eвcтaтиeв Гeшoв" № 15, 
 
тeл.: (02) 940 20 46
 
фaĸc: (02) 940 36 40
 
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
 
Уeб caйт: www.cpdp.bg
 
 
 
2. Koмиcия зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe 
 
Aдpec: 1000 гp.Coфия, пл."Cлaвeйĸoв" №4A, eт.3, 4 и 6, 
 
тeл.: 02 / 980 25 24 
 
фaĸc: 02 / 988 42 18 
 
гopeщa линия: 0700 111 22 
 
Уeб caйт: www.kzp.bg
 
 
 
3. Koмиcия зa зaщитa нa ĸoнĸypeнциятa 
 
Бългapия 
 
Coфия 1000, бyл. "Bитoшa" №18 
 
Teлeфoн: (02) 935 61 13
 
Фaĸc: (02) 980 73 15 
 
Уeб caйт: www.cpc.bg
 
 
4. Агенция за храните
България 
 
Българската агенция по безопасност на храните 
 
Адрес:    София, бул. "Пенчо Славейков" 15А
 
E-mail:    bfsa@bfsa.bg
Уеб сайт: www.babh.government.bg/
 
5. Европейската платформа за онлайн решаване на спорове
Уеб сайт: ec.europa.eu