Labrada L-Carnitine Liquid - 473 ml

Марка: Labrada
Стара цена:
67.00 лв.
Цена:60.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 60.00
Labrada  L - CARNITINE LIQUID  Всеки иска стройна фигура, но не всеки иска да използва стимуланти, за да помогне това да се случи. Дори и при използване на ефективни стимулиращи горенето на мазнини продукти, всеки иска да добави допълнително и нещо, което да му даде енергия не просто да стопи мазнините, а да ги превърне в мускул.
 
Аминокиселината л - карнитин е била почитанa в продължение на десетилетия поради многобройните ползи за здравето, които предоставя, но във фитнеса тя е известна преди всичко поради способността си да гори мазнини и да подпомага чистата мускулна маса.
Качеството има значение, а компанията SAN е известна с това, че винаги използва най-добрите суровини, така че за производството на Labrada  L - CARNITINE LIQUID  използва само  най-висок клас суровина, произведена чрез патентовани производствени процеси.
 
Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.
 
 
Състав ( в 1доза 15мл):
 
 
Vitamin B5 (from Calcium Pantothenate) 10 mg 100%
 
L-Carnitine  (Л-карнитин База в свободна форма)  - 1.5гр (1500мг )
 
 
Други съставки:
 
De-ionized Water, Vegetable Glycerine, Malic Acid, Citric Acid, Natural Fruit Extracts and Flavors, Potassium Sorbate (as preservative), and Lemon (Citrus limon) Oil.
 
Hачин на прием:
 
Разклатете добре преди употреба. Приемайте 2 пъти дневно по 1 доза , сутрин след ставане от сън и преди спорт.

Опаковка:
 
473 мл.
 
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.