KT BULK Sack FULL

Марка: KrasiviTela.com
Цена:307.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерKT BULK Sack FULL
Включва :
Cvetita Herbal Spartan Force 100tabs - 1 БРОЙ
SFD BERBERINA HCL 90tabs - 1 БРОЙ
SWEDISH SUPPLEMENTS CREAVOLUTION WATT`S UP 150caps - 1 БРОЙ
KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE 385G  - 1 БРОЙ
KEVIN LEVRONE GOLD LINE / GOLD AMINO REBUILD 400G/40SERV  - 1 БРОЙ

ПОДАРЪК PEPE  ЛЕШНИКОВ ТАХАН 700гр. - 1 БРОЙ
 Spartan Force BCAA + Leuzea  e иновативен продукт за покачване на чиста мускулна маса! 
 
 
 
Комбинация от висококачествени аминокиселини с разклонена верига  BCAA и натурален екстрект от Левзея
 
 
 
Предимства при приема на Spartan Force:
 
Осигурява енергиен поток към мускулатурата преди и по време на тренировка;
Благоприятства по-ефективното усвояване на белтъчините;
Стимулира мускулния растеж;
Подпомага изграждането на изчистен мускулен релеф и структура;
Благоприятства горенето на мазнини, без това да води до загуба на мускулна маса, дори при нисък калориен прием;
Ускорява и улеснява възстановяването на мускулите след интензивна тренировка;
 
 
Съдържание в 1 доза: 
BCAA 2:1:1 – 2112 мг.; Екстракт от Левзея – 88 мг.
 
Други съставки:
Вивапур, Инулин, Желатин, Талк, Магнезиев Стеарат.
 
Начин на прием:
Една доза (2 таблетки) с чаша вода преди или след тренировка
 
 
 
 
 
За професионални или активни атлети: Две дози (4 таблетки) преди и две дози (4 таблетки) след тренировка, с чаша вода.
 
 
 
Опаковка:
100 таблетки
 
Количество в 1 доза:
2 таблетки (2200мг.).
 
Препоръчителен период на приема: За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
==============================================================================

СУИДИШ СУПЛЕМЕНТС CREAVOLUTION 150 капсули *
 
Креатинът е може би най-добре проученото вещество с положително влияние върху силата и експлозивността на мускулите. Среща се в естествен вид в червеното месо и боровинките. Снабдява тялото с енергията, от която то се нуждае, за бърза, мощна и ефективна тренировка. Според EFSA (European Food Safty Authority), прием на 3 грама креатин дневно повишава физическата активност при многократно физическо усилие, свързано с краткотрайни и високо интензивни упражнения.
 
Creavolution е иновативен креатинов продукт, съдържащ 3 различносвързани форми на креатин, всяка с индивидуални свойства и характеристики. Всяка една от съставките е одобрена, а действието й е добре документирано.
 
Три-Креатин Малатът се получава от съединяването на 3 молекули креатин и 1 ябълчена киселина. По този начин се ускорява цикъла на Кребс, важен за увеличаване нивата на ATP в организма. Креатинът повишава осезаемо издръжливостта и силата на мускулите. Допълнителният му прием увеличава производителността и допринася за по-бързо и качествено възстановяване. Три-Креатин Малатът действа ефективно и заради наличието на ябълчена киселина, която директно участва в производството на енергия.
Креатин Нитратът е креатин в химична връзка с нитратни молекули. Отличава се с висока бионаличност (изключително висока степен и скорост на усвояване). Характеризира се със силна вътреклетъчна хидратация (задържа вода в самите мускулни клетки), а не извън тях. Основната разлика спрямо тази и други форми на креатина, е, че нитратните молекули стимулират производството на азотен окис (NO).
В Creavolution е включено и трето вещество - Cretinol-O-Phosphate (COP). То притежава мощно действие като кардиопротектор, намалявайки различните форми на аритмия. Подпомага сърдечната функция в условията на исхемии и при "Синдрома на Спортното сърце". Също така увеличава силата на сърдечните съкращения.
 
Продуктът на Swedish Supplement не съдържа ненужни пълнители и въглехидрати, а единствено активни вещества. Има и уникална буферна система, която го прави алкален и следователно по-малко чувствителен към стомашната киселина. Препоръчва се за спортисти, които искат да подобрят своята експлозивност и да намалят млечната киселина в мускулите.
 
Състав:
 
Съдържание в дневната доза (8 капсули):
 
Creavolution креатинова система 5000 мг:

Kреатинол о фосфат
Kреатин малат
Креатин пируват

Ab-zorb система 1000 мг:
 
R-алфа липоeва киселина 400 мг
Eкстракт от гроздово семе (95% OPC)
Kанела (екстракт) (Cinnulin PF)

Алкализираща система 500 мг :

Натриев бикарбонат 250 мг
от който натрий 68 мг
 
Калиев бикарбонат 250 мг
от който калий 97 мг
 
 
 
 
Съдържа още:  хипромелоза (НРМС), антислепващ агент, магнезиев стеарат, оцветители: титаниев диоксид.
 
Важно!
 
Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансирания хранителен режим.
 
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.
 
Съхранение: В хладни и сухи места, недостъпни за деца.
 
Опаковка: 200 капсули/25 дози
 
Производител: Swedish Supplements, Швеция.

==============================================================================


SFD BERBERYNA HCL 98%  е уникална комбинация от висококачествени натурални екстракти от берберин . Високото съдържание на активните съставки във всяка една доза покрива нуждите на вашия организъм. Sport Definition Essence Berberine поддържа правилното функциониране на храносмилателната система и помага за по-бързото възстановяване на ставите.
 
SFD BERBERYNA HCL 98% е напреднала формула хранителна добавка, която е създадена за спортисти нуждаещи се от само най-висококачествени натурални съставки и ефективност на добра цена. Активната съставка берберин помага на организма да може да се справя с всички проблеми, които околната среда създава, също така помага за поддържането на правилното ниво на кръвната захар. Друг благоприятен ефект на берберина е, че ускорява метаболитните процеси. От друга страна куркумата принадлежи към групата на куркуиноидите, т.е. вещества, характеризиращи се с положително влияние върху имунната система. Също така има силни антиоксидантни свойства, които помагат с борбата срещу свободните радикали.
 
Съдържание в (за 1 доза):
 
1таблетка 
500мг Берберис Екстракт 
 
 
 
Начин на прием:
 
1 таблетка дневно с храната 
 
 
 
Опаковка:
 
90таблетки / 90 дози 
 
 
 
Количество в 1 доза:
 
1таблетка
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
===================================================================

 KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE   спомага за уголемяването на вашите мускули при тренировка, както и ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да Ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят.
 
➡ Мощно напомпване по време на тренировка;
➡ Мускули, твърди като скала;
➡ Ударна доза от сила;
➡ Повече издръжливост и по-малко умора;
➡ Максимална концентрация, за да бъде Вашата тренировка пълноценна;
 
 
 
Формулата на KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE е наситена с 5000 мг. Бета-аланин и 6000 мг. Цитрулин Малат. Непосредствено след приема на KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE ще започнете да усещате тежестите като детски строителни блокчета и ще сте готови да слагата още и още. При пресичането на млечната киселина се получават крампи и мускулна треска. Не ѝ позволявайте да ви дърпа назад - KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE НЕ съдържа  креатин!
 
KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE спомага за нахлуването на азотните оксиди, като насърчава безспирен изблик на анаболни съставки като: Агматин сулфат и ААКГ, които спомагат за оптимизиране на Вашата хипертрофия на мускулите по време на активна тренировка, както и бързо възстановяване след приключване на натоварването. Добавили сме и доза Кофеин, която ще повиши допълнително енергията и концентрацията Ви.
 
KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE Ви набавя всичко необходимо, което сте търсили, за да може безстрашно да атакувате тежестите и да подобрите нивото си!


Съдържание в  доза :  1 / 2 лъжици  (8,75 g / 17,5g)

Citrulline malate 3000 mg / 6000 mg
Beta-alanine 2500 mg / 5000 mg
Betaine HCL 1000 mg / 2000 mg
L-Arginine alphaketoglutarate (A-AKG) 1000 mg / 2000 mg
Agmatine sulfate 500 mg / 1000 mg


Опаковка:

385 гр / 22-44 дози (според дозата на прием)

Начин на прием:

Приемайте 1 до 2 лъжици 30 минути преди физическо натоварване!

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
====================================================================

KEVIN LEVRONE GOLD AMINO REBUILD е иновативна формула от последно поколение, подобряваща възстановяване след тежки и интензивни тренировки.
 
KEVIN LEVRONE GOLD AMINO REBUILD част от новата продуктова линия KEVIN LEVRONE GOLD LINE.Тази концентрирана формула подпомага ефективното възстановяване на мускулите. Уникалният състав на включва глутамин от фармацевтичен клас, както и незаменими аминокиселини.
 
 
Глутамин е една от най-важните аминокиселини, която предпазва мсукулната тъкан от разпадане, съкращава времето за възстановяване и стимулира производството на хормон на растежа.
 
BCAA участват в метаболизма на много органи, осигуряват азот за клетките, стимулират синтеза на протеини, значително подобряват усвояването на хранителни вещества.
 
Добавката е обогатена с цитрулин, който възстановява нивата на АТФ енергия и спомага за неутрализиране на млечната киселина и чувството на скованост, образувани в следствие на интензивни тренировки.
KEVIN LEVRONE GOLD AMINO REBUILD е отлична добавка, която ефективно възстановява мускулните влакна след интензивни тренировки и насърчава изграждането на мускулна маса. Продуктът се отличава с отлична разтваримост, за да посрещне нуждите дори на най-взискателните спортисти.
 
* Максимално възстановяване на мускулите
* Предпазва мсукулната тъкан от увреждане
* Висока бионаличност
* Съдържа BCAA в съотношение 2:1:1
* Съкращава времето за възстановяване
* Страхотен вкус и отлична разтворимост
 
Съдържание в 1 доза (10гр.):
EAA 3500 mg
L-lysine 470 mg
L-threonine 385 mg
L-histidine 150 mg
L-methionine 165 mg
L-phenylalanine 145 mg
L-tryptophan 185 mg
L-glutamine 2000 mg
BCAA 2000 mg
L-leucine 1000 mg
L-isoleucine 500 mg
L-valine 500 mg
Betaine hydrochloride 750 mg
Citrulline malate 750 mg
L-carnitine tartrate 750 mg
Calcium β-hydroxy-β-methylbutyrate (CaHMB) 500 mg
Niacin 5 mg (31)
Vitamin B6 1 mg (71)
Vitamin B12 1 µg (40)
 
Други съставки:
Citric acid, sodium carbonate, aroma, malic acid, dye: (fruit punch - beetroot extract, orange - curcumine and beetroot extract, lemon-lime - curcumine, water melon - carmine), sweeteners: sucralose & acesulfam K, silicon dioxide.
 
Начин на прием:
Смесете 1 лъжичка (10гр) с 200-300 мл вода и се консумирайте веднага след тренировка.
 
Опаковка:
400гр / 40 дози 
 
Количество в 1 доза:
10 гр.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

=========================================================================
PEPE Лешников тахан 700гр 

Ако има царица при таханите, то това ще е Лешниковата царица. Тази изключително апетитна, ароматна, наситена с вкус лешникова ядка е в състояние да превърне лешниковия тахан в храна за абсолютно всеки. Богат на витамини, минерали и протеини лешниковият тахан е не просто вкусен, той е полезен, здравословен и дори задължителен за активните хора. Неговият състав допълва всяка клетка на сърцето, мозъка и костите с нужните им микроелементи. И най-важното: предпазва от стрес и стареене. Затова хората, обичащи тахан за здрави, активни и млади. Затова създадохме лешниковия тахан PEPE за хората, които обичаме.
 
Съдържание за 100 грама продукт:
 
Енергийна стойност - 2600kj/632kcal
Мазнини - 62гр
-от които наситени мастни киселини 7гр
Въглехидрати -17гр
-от които захари-4гр
Белтъчини - 15гр
Сол - 0гр
 
100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!