Kevin Levrone Signature Series Levro Shield - 300 g/65serv

Марка: KEVIN LEVRONE
Цена:40.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерKЕВИН ЛЕВРОН ЛЕВРО ШИЙЛД 300 гр.
 
"Levro shield" е създаден специално за най-упорито трениращите атлети. Препоръчва се в периодите на възстановяване и понижен имунитет. Съдържа висока доза L-глутамин и бета-глюкани. Проучвания, проведени от катедрата по биохимия в "Оксфордския университет", показват, че L-глутаминът подобрява работата на имунната система и намалява броя на инфекциите сред изследваните спортисти. В допълнение, е изключително важен за синтеза на протеини, изграждащи мускулната тъкан. Добавката оказва пряко въздействие върху спортните постижения. Бета-глюканите предпазват мускулите и намаляват усещането за претоварване на тялото. 
 
Активни съставки:
 
L-Глутамин - амид на глутаминовата киселина, много важен за човешкото тяло. Един от основните компоненти на протеините. Поради факта, че се синтезира в живите организми, не принадлежи към есенциалните органични съединения. Играе ключова роля за метаболизма на азота и амоняка. Токсичното съединение, което се отделя като страничен продукт при преобразуване на аминокиселините в различни тъкани, се усвоява, благодарение на реакцията му с глутаминовата киселина, при което се образува глутамин. Глутаминът, също така, участва в синтеза на пурини, пиримидини и много други аминокиселини. Може да бъде субстрат за образуването на глюкоза в процеса на глюконеогенеза при недостатъчна наличност на други високоенергийни вещества. Незаменим е и за процеса на производство на глутатион - важен антиоксидант, който стабилизира мембраните на клетките и потиска освобождаването на катаболни ензими, улеснява синтеза на протеини и помага за постигане на положителен азотен баланс.
Бета глюкани - водоразтворими съединения, спадащи към семейството на полизахаридите. Срещат се в клетъчните стени на растенията, гъбите и дрождите. Стимулират работата на макрофагите (основни клетки на човешката имунна система), които активират и подобряват имунния отговор. Могат да унищожат клетките-натрапници в организма (посредством процеса фагоцитоза). Всички макрофаги на живите организми са носители на специфичен рецептор, отговорен за активиране на имунния отговор. Приемът на бета-глюкани се препоръчва на всички спортисти, поради повишената им податливост към инфекции. Изследванията показват, че забавят процесите на стареене в организма.

Състав: 
 
Хранителна стойност
 
За 4,5 g
 
L-глутамин
 
4,5 g
 
Бета-глюкани
 
50 mg
 
Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка прах (около 4,5 g) с 250 ml вода. Приемайте по 1 порция веднага след тренировка.
 
Внимание: Не използвайте добавката при алергия към някоя от съставките, както и ако сте бременна или кърмите. Придържайте се към разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Мерителната лъжичка в опаковката служи за улесняване на дозирането, но не гарантира 100% прецизни резултати. Съхранявайте продукта далече от деца, на сухо място, при стайна температура (15-25 °C). Не го излагайте на пряка слънчева светлина. Не го замразявайте. 
 
Опаковка: 300 гр./65дози
 
Произведен в ЕС за: Levrone Global LLC, САЩ.