Kevin Levrone LevroTEST AM/PM Formula [2 x 120 капсули, 30 Дози]

Марка: KEVIN LEVRONE
Стара цена:
72.00 лв.
Цена:61.20 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерKevin Levrone LevroTEST AM/PM Formula [2 x 120 капсули, 30 Дози] 
 
Иновативен тестостеронов бустер. Активните му съставки регулират нивата на мъжкия полов хормон както през деня, така и през нощта. Предназначен за възрастни, физически активни мъже и спортисти.
 
LevroTest AM Formula - дневният комплекс съдържа специално подбрани съставки, които енергизират тялото в периодите на най-голяма физическа и умствена активност. Формулата съдържа D-аспарагинова киселина, екстракт от корен на японска фалопия и витамини. D-аспарагиновата киселина е естествено присъстваща в организма аминокиселина. Получава се след трансформация от L-аспарагиновата киселина. Присъства основно в тестисите, хипоталамуса и хипофизата. През 2010 г. изследователи от Неапол провеждат проучване с мъже, които приемат D-аспарагинова киселина. Констатирано е повишение на нивото на тестостерон с 40% в сравнение с група, приемала плацебо. Витамин В6 допринася за намаляване на умората и регулира хормоналната активност. Витамин D помага за правилното функциониране на мускулите.
 
LevroTest PM Formula - превъзходно решение, предназначено за прием вечер преди лягане. Съдържа екстракти от сминдух и бабини зъби, витамин В6, цинк и магнезий. Екстрактът от трибулус терестрис регулира хормоналните нива и повишава либидото. Комбинацията от магнезий, витамин В6 и цинк от години се използва от културистите. Цинкът поддържа оптималните нива на тестостерон в кръвта. Витамин В6 и магнезият допринасят за намаляване на умората. В допълнение, магнезият е важен за електролитния баланс и правилната мускулна функция.
 
Активни съставки:
 
D-аспарагинова киселина (DAA)
 
Аминокиселина, която, за разлика от всички останали, е в своята D форма. В естествен вид, аминокиселините съществуват в L форма. В резултат на реакциите в организма, те могат да се преминат и в D форма. D-аспарагиновата киселина си е извоювала имидж на компонент, влияещ на естественото производство на тестостерон. В изследванията, проведени върху група от мъже, е установено, че приемът на 3120 mg DAA сутрин повишава тестостероновата секреция само след 12 дневна употреба. 
Екстракт от родиола розеа
 
Притежава адаптогенен ефект. Помага на тялото да се приспособи към екстремните условия при психически и физически стрес. Има антиоксидантно действие и допринася за освобождаване на много допълнителна енергия в организма. Подобрява настроението и помага за постигане на пълна психическа и мускулна релаксация, особено след тежки и много интензивни тренировки.
 
Витамин В6
 
Подобрява работата на нервната и имунната система. Допринася за намаляване на умората и поддържане на оптимален енергиен метаболизъм. Подпомага синтеза на цистеин и метаболизма на протеините и гликогена. Регулира хормоналната активност. 
Фолиева киселина
 
Спомага за нормалното производство на кръв и за правилното развитие на плода през вътреутробния период. Освен това, поддържа правилния метаболизъм на хомоцистеина и работата на имунната система. Допринася и за намаляване на умората.

Витамин В12
 
Поддържа нормалния енергиен метаболизъм, правилното функциониране на нервната система и адекватното усвояване на хомоцистеина. Участва в производството на червени кръвни клетки. Допринася за правилното функциониране на имунната система. Намалява изтощението и умората и играе важна роля в процеса на клетъчно делене.

Витамин D 
 
Съхранява се в мастните клетки. Помага за усвояване и използване на калция и фосфора. Влияе благоприятно на мускулите, костите и зъбите.

Екстракт от сминдух
 
Влияе благоприятно върху анаболитните реакции в тялото. Стероидните сапонини, съдържащи се в билката, са прекурсори за синтеза на хормони с анаболен ефект. Освен това екстрактът задържа азота в тялото и по този начин стимулира синтеза на протеини. Действа подобно на инсулина, понижавайки нивата на захар в кръвта. Също както хормона, екстрактът буквално изпомпва активните съставки от кръвообращението към мускулната тъкан. Добавките със сминдух притежават, още, противовъзпалителни свойства.

Екстракт от бабини зъби
 
Приложен перорално, екстрактът въздейства на хипофизната жлеза, стимулирайки секрецията на лутеинизиращ хормон (ЛХ). Неговите увеличени нива в кръвния поток сигнализират организма да произвежда повече тестостерон. Мъжкият полов хормон помага за по-бързо увеличаване на мускулната маса и понижаване на количеството мазнини в тялото. Освен това екстрактът от бабини зъби намалява „лошия” холестерол и помага за очистване на тялото. Най-важното действие от гледна точка на всеки спортист, обаче, е свързано с повишения синтез на андрогенни хормони (тестостерон).

Цинк
 
Истински "закрилник" за протичане на над 200 биохимични процеса в човешкото тяло. Поддържа киселинно-алкалния баланс, правилния въглехидратен метаболизъм, когнитивната функция, синтеза на ДНК и оптималната репродуктивна функция. Участва в метаболизма на макронутриентите и мастните киселини и в синтеза на протеини. Грижи се за здравето на костите, косата, кожата и ноктите. Поддържа адекватните нива на тестостерона в кръвта, което е много важно за всички спортисти. 

Магнезий
 
Друг важен минерал за хората, който спортуват активно. Допринася за намаляване на умората. Поддържа електролитния баланс и енергийния метаболизъм. Подпомага функционирането на нервната система и мускулите. Участва в правилния протеинов синтез. Грижи се за здравето на костите и зъбите и има важна роля за процеса на клетъчно делене.

Състав:
 
Формула „LevroTest AM”: D-аспарагинова киселина (DAA), пълнител (E460 (i)), нишесте, екстракт от корени на Родиола Розеа (3% розавин, 1% салидрозиди) (Rhodiola rosea L.), екстракт от корени на Японска фалопия (50% ресвератрол) (Polygonum cuspidatum), витамин D (холекалциферол), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (цианокобаламин), фолат (птеролимоноглутаминова киселина), противослепващи агенти (E470b, E551).
 
Формула „LevroTest PM”: Нишесте, пълнител (E460 (i)), екстракт от Сминдух (Trigonella foenum-graecum L., семена), екстракт от Бабини зъби (90% сапонини) (Tribulus terrestris L., плод), магнезиев цитрат, цинков сулфат, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), противослепващи агенти (E470b, E551).
 
Формула AM
 
Хранителна стойност:
 
За 1 таблетка /За 5 таблетки
 
D-аспарагинова киселина 624 mg /3120 mg
 
Екстракт от корени на Родиола Розеа (3% розавин, 1% салидрозид) 20 mg (0.6 mg, 0.2 mg) /100 mg (3 mg, 1 mg)
 
Екстракт от корени на Японска фалопия (включително ресвератрол) /20 mg (10 mg) /100 mg (50 mg)
 
Витамин В6 0,4 mg (29) * /2 mg (143) *
 
Фолиева киселина 80 μg (40) * /400 μg (200) *
 
Витамин В12 1,2 μg (48) * /6 μg (240) *
 
Витамин D 5 μg (100) * /25 μg (500) *
 
Формула PM
 
Хранителна стойност:
 
За 1 таблетка / За 4 таблетки
 
Екстракт от Сминдух 275 mg /1100 mg
 
Екстракт от Бабини зъби (90% сапонин) 250 mg (225 mg) /1000 mg (900 mg)
 
Витамин В6 2,5 mg (179) * /10 mg (714) *
 
Цинк 3,75 mg (37) * /15 mg (150) *
 
Магнезий 22,5 mg (6) * /90 mg (24) *
 
Начин на употреба: 
 
Формула АМ: Приемайте по 5 таблетки дневно (3 сутринта и 2 през деня или преди тренировка) в продължение на 12 дни. Направете 3 дневна почивка и повторете отново 12-дневния цикъл.
 
Формула PM: Приемайте по 4 таблетки на ден преди лягане с чаша вода.
 
Забележки: Не използвайте продукта при алергия към някоя от съставките. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразната и добре балансирана диета. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Не трябва да се употребява от бременни жени и кърмачки. Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца и далече от пряка слънчева светлина.
 
Опаковка: 240 таблетки.
 
Произведено в ЕС за: Levrone Global LLC, САЩ.