KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE 385G

Марка: KEVIN LEVRONE
Стара цена:
70.00 лв.
Цена:59.95 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE   спомага за уголемяването на вашите мускули при тренировка, както и ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да Ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят.
 
➡ Мощно напомпване по време на тренировка;
➡ Мускули, твърди като скала;
➡ Ударна доза от сила;
➡ Повече издръжливост и по-малко умора;
➡ Максимална концентрация, за да бъде Вашата тренировка пълноценна;
 
 
 
Формулата на KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE е наситена с 5000 мг. Бета-аланин и 6000 мг. Цитрулин Малат. Непосредствено след приема на KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE ще започнете да усещате тежестите като детски строителни блокчета и ще сте готови да слагата още и още. При пресичането на млечната киселина се получават крампи и мускулна треска. Не ѝ позволявайте да ви дърпа назад - KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE НЕ съдържа  креатин!
 
KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE спомага за нахлуването на азотните оксиди, като насърчава безспирен изблик на анаболни съставки като: Агматин сулфат и ААКГ, които спомагат за оптимизиране на Вашата хипертрофия на мускулите по време на активна тренировка, както и бързо възстановяване след приключване на натоварването. Добавили сме и доза Кофеин, която ще повиши допълнително енергията и концентрацията Ви.
 
KEVIN LEVRONE GOLD LINE MARYLAND MUSCLE MACHINE Ви набавя всичко необходимо, което сте търсили, за да може безстрашно да атакувате тежестите и да подобрите нивото си!


Съдържание в  доза :  1 / 2 лъжици  (8,75 g / 17,5g)

Citrulline malate 3000 mg / 6000 mg
Beta-alanine 2500 mg / 5000 mg
Betaine HCL 1000 mg / 2000 mg
L-Arginine alphaketoglutarate (A-AKG) 1000 mg / 2000 mg
Agmatine sulfate 500 mg / 1000 mg


Опаковка:

385 гр / 22-44 дози (според дозата на прием)

Начин на прием:

Приемайте 1 до 2 лъжици 30 минути преди физическо натоварване!

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.