Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot 24 х 120 мл

Марка: KEVIN LEVRONE
Стара цена:
72.00 лв.
Цена:61.20 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер✔ Подобрен състав с по-голяма концентрация
✔ 3 Форми на креатин за по-добър ефект
✔ Зверско напомпване

✔ Удърна доза издържливост
✔ Драстично увеличаване на мускулната сила, енергия и издържливост
✔ Стоп на умората
✔ Максимален фокус и концентрация

Kevin Levrone Shaboom Pump представлява революционна и подобрена хранителна добавка създадена от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)!
 
Kevin Levrone Shaboom Pump е създаден по една единствена причина - да произведе животинска енергия и свръхчовешки еластична кожа, която да се разтегля при зверски упражнения.
 
Няма друго такова чувство, както по време на тренировка, когато мускулите ви започнат да се пълнят с кръв и започнете да искате все повече и повече. SHAABOOM PUMP ви спомага за уголемяване на вашите мускули по време на тренировка. Освен това ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят. 
 
Kevin Levrone Shaboom Pump е напреднал и завършен пред-тренировъчен продукт, създаден, за да стимулира тялото и максимално да оползотвори ефекта на „мускулното напомпване“. Препоръчва се на физически активни възрастни по време на периоди от изнурителни и дълги силови тренировки и тренировки за издържливост.Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.

Аргинин Алфа-кетоглутерат (AKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат – междинен метаболит на Цикъла на Кребс – метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули – ATP (АТФ – аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси – наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO).

Азотния оксид повишава обема на лумена на кръвоносните съдове, като успокоява гладките мускули и намаля „лепкавостта“ на васкуларната стена, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.

Shaboom Pump спомага за нахлуването на азотните оксиди, като насърчава безспирен изблик на анаболни съставки като: Агматин сулфат и ААКГ, които спомагат за подобряване на вашата хипертрофия на мускулите по време на активна тренировка, както и бързо възстановяване след приключване на натоварването.

Към продуктът е добавен и Кофеин, който повиши допълнително енергията и концентрацията преди тренировка. 

Kevin Levrone Shaboom Pump съдържа комплекс от енергитици и стимулатори, които стимулират централната нервна система и подобряват менталната нагласа преди тренировка. Съчетанието от кофеин, таурин и тирозин гарантира концентрацията и желанието за тренировката, уплътнени от ударна доза енергия.

Благодарение на Kevin Levrone Shaboom Pump оползотворете всяка секунда от тренировките си и постигнете резултати, с които да се похвалите!


Опаковка : 24бр х 120мл 
 
Съдържание в доза :  ¼ шот съдържание в целия шот 120мл/ 2-4 дози.
 
Amount per 30 ml 60 ml
Citrulline malate 1500 mg 3000 mg
  Of which citrulline 1000 mg 2000 mg
L-Arginine Alphaketoglutarate (AAKG) 500 m 1000 mg
  Of which L-arginine 350 mg 700 mg
Beta-alanine 800 mg 1600 mg
Taurine 500 mg 1000 mg
Caffeine anhydrous 100 mg 200 mg
Glucuronolactone 62,5 mg 125 mg
Whey protein isolate 12,5 mg 25 mg